SZTÁRDZSÚSZ

Botrány: Cáfolják Lajcsi vádjait!

Sajtóközleményt adott ki a televízió, melynek tulajdonosát feljelentőjeként nevezte meg Galambos Lajos kedd reggel.
  • Szerző: Ripost

Órákon belül reagált a Sláger TV Galambos Lajcsi szerda reggeli vádjaira. A mulatós király a Morning Show-ban nevezte meg szerda reggel feljelentőjét, azt állította, hogy az egyik hazai tévécsatorna külföldi tulajdonosa fenyegette meg: ha nem adja el a Dáridó nevet, akkor feleségével együtt börtönben köthet ki.

A Sláger TV azonnal közleményt adott ki, melyben értetlenségüknek adtak hangot. Mint kiderült, 2009-ben még elődjükkel, a Nóta TV-vel folytatott Lajcsi tárgyalásokat egy esetleges televíziós műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelentéséről, de végül ez az együttműködés meghiúsult, amit a Sláger TV tudomásul vett.

"A Sláger TV 2015. április és 2015. május közötti időszakra vonatkozóan megállapodást kötött Galambos Lajossal közös műsor gyártására, és 'Egy Est Galambos Lajcsival' címen négy epizódot készített és sugárzott a megállapodás alapján. A műsorra vonatkozó megállapodás a határozott időtartam lejártával megszűnt."

Ezt követően Galambos Lajos és a Sláger TV között nem volt és jelenleg sincs üzleti és jogi kapcsolat

- áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy a közös műsorokkal kapcsolatban a felek együttműködve jártak el, jogi vagy üzleti vitájuk nincs.

A csatorna tulajdonosa és Galambos Lajos a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapuló, korrekt viszonyt ápoltak.

"Ennek fényében megdöbbenéssel állunk azon alaptalan állítások előtt, amelyek Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsorában hangzottak el."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?