SZTÁRDZSÚSZ

Borzasztóan megviselte a koronavírus a TV2 sztárját

Sebestyén Katja új szerelmével vonult önkéntes karanténba, amikor észlelte magán a koronavírus első tüneteit. A Sztárban Sztár leszek! felfedezettje először csak köhécselt, de később sokat romlott az állapota. Három hétig egyáltalán nem érzett szagokat, és még mindig nagyon fáradékony.
  • Szerző: Doris

Sebestyén Katja nem verte nagydobra, hogy szerelmével együtt átesett a koronavíruson, a -tal azonban kivételt tett és részletesen mesélt arról, hogyan élte meg a betegséget. A Sztárban Sztár leszek!-ben feltűnt énekesnőnek ráadásul a víruson kívül azzal is meg kellett küzdenie, hogy hiába akar 16 év után elválni a férjétől, a járványhelyzet miatt csúszik a jogi procedúra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

„Én már szeretnék továbblépni a magánéletemben! Eredetileg már novemberben véglegesítettük volna a válást, de a járványhelyzet miatt ez csúszik, februárra kaptunk időpontot. Ez lelkileg nagyon megterhelő, de át kell vészelnünk” – kezdte a -nak Katja, pont a névnapján, november 25-én észlelte magán a koronavírus első tüneteit.

„Eleinte csak köhécseltem, majd eldurvult az egész. Jött a mellkasi fájdalom, a légzési nehézség, de a legrosszabb talán az volt, hogy egy hétig semmilyen szagot nem éreztem. Mindenem fájt, borzalmas volt. A betegség végül huszonegy napig tartott, de a köhécselés még mindig tart. Egyébként az egész családomon átment a betegség” – mesélte a -nak az énekesnő, aki természetesen nagyon aggódott a szüleiért, hiszen mindketten súlyos betegek.

Édesanyja testéből egy 4 kilós tumort és több mint 30 áttétet operáltak ki, apukája bal lábát pedig le kellett vágni, miután vérmérgezést kapott. A szívének 50 százaléka elhalt, ezért rá nézve különösen veszélyes volt a vírus. Szerencsére azonban Katja szülei szövődmények nélkül átvészelték a vírust, az énekesnő pedig már fontolgatja, hogy beoltatja magát a vakcinával.

Megcsappant a keresete

Sajnos énekesnőként Katja is azok közé tartozik, akiknek jó időre el kellett búcsúzniuk a színpadtól és attól, hogy szórakoztassák a közönséget. Ez persze a pénztárcájára is hatással van. Katja elárulta, hogy jelenleg leginkább a fordítói munkáiból tartja fenn magát, de nem tagadja, megcsappant a keresete.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?