SZTÁRDZSÚSZ

Bízik fesztiválozó fiaiban Till Attila

Tilla nem nevezhető szigorú apának. Nem fektet le különösebb szabályokat nagyfiai számára, már csak azért sem, mert ő sem figyelt az intelmekre annak idején.
  • Szerző: Buster

Till Attila évek óta jár fesztiválokra három fiával, akik közül ketten már teljesen önállóan is bulizhatnak a Szigeten. Alap tanácsokkal persze ellátta a srácait, de nem liheg a nyomukban.

"A fiaim apróság koruk óta járnak velünk fesztiválokra, szóval gyakorlatilag belenőttek a dologba.  Félix itt van velünk, de Andor és Simon már külön utakon járnak a barátaikkal.

Alapvető szabályokat fektettünk csak le, mint például, hogy folyamatosan feltöltött mobillal kell járkálniuk, és bizonyos időközönként jelentkezniük kell, de ennél szigorúbb „intézkedésekre” nincs szükség.

Persze tudom, hogy minden szülő ezt mondja, de a mi srácaink tényleg ismerik a mértéket, ha buliról van szó és nem isznak, illetve nem drogoznak. Szóval rájuk nézve tényleg teljesen veszélytelen még egy ilyen gigarendezvény is, mint a Sziget Fesztivál. Pusztán annyit kértem tőlük, hogy a nagyobb koncerteken nem menjenek a sűrűjébe, mert saját tapasztalatból tudom, hogy ott el tud szabadulni a pokol”- mondja a TV2 sztárja, aki bevallja, kamaszként ő is kapott tanácsokat, de…

Ahogy mondtam, én a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen az, ha ledarál egy bulizó tömeg. Persze nekem is mondták a szüleim, hogy óvatosan, de nem volt rám jellemző, hogy különösebben betartottam volna a kérésüket

- neveti el magát Till Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?