SZTÁRDZSÚSZ

Így szeretné világra hozni a kislányát Berki Mazsi

Komoly döntést hozott Berki Mazsi! A kismama vízben szeretné világra hozni elsőszülött gyermekét.
címkék:
  • Szerző: szbd

Várandóssága 34. hetében jár Berki Mazsi, aki heteken belül világra hozza első gyermekét, egy kislányt. Nem csoda, hogy a kismama már azon gondolkozik, hogyan szülje meg a picit. A YouTube-videójában mesélte el, hogy egy ideje Gesztesi Károly egykori szerelméhez, Mattesz Csillához jár vízitornára, és így jött az ötlet, hogy vízben szeretné megszülni a babáját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vízben szülést tervez Mazsi

Vízben szülést tervez Mazsi (Fotó: YouTube)

„Minden kismama más. Van, aki csak tíz kilót hízik, húszat vagy harmincat. Attól is függ, hogy ki mennyire vizesedik. Azt gondolom, ezzel ilyenkor nem szabad foglalkozni. Nagyon fontos, hogy mozogjunk. Ameddig tudunk, mozgassuk meg a testünket, a babát a pocakunkban. Erre az egyik legjobb mozgásforma a vízitorna kismamáknak” – magyarázta Mazsi, aki hozzátette:

„Én egyébként vízben szeretnék szülni, kádas szülést szeretnék, amennyiben a pici babánk befordul, és amint megszületik, Csilla nénihez fogunk menni babaúszásra.”

Mazsi azt is kiemelte, a vízitornával kapcsolatban nagyon fontos a nőgyógyász véleménye, mert nyitott méhszájjal tilos vízbe menni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?