SZTÁRDZSÚSZ

Ez várható volt: Baukó Éva nekirongyolt Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázsék egy kalandműsor kapcsán emlegették Évát a reggeli műsorukban. Most az egykori valóságshow-szereplő a Facebook-oldalán reagált.
  • Szerző: szbd

Miután Baukó Éva a Facebook-oldalán leírta a véleményét az egyik kalandműsorról, bejegyzésében pedig a győztest is megnevezte, kiváló beszédtémát szolgáltatott Sebestyén Balázséknak a reggeli műsorukban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Balázsék kivesézték Éva bejegyzését, és a szerzőjét is, akiről kijelentték, hogy biztosan azért viselkedik „agresszíven”, mert nem hívják már műsorokba. Hozzátették, hogy ennek egyik oka az lehet, hogy ön- és közveszélyes, és bárkibe belerongyol – ami egyébként a Rádió1 műsorvezetői szerint pont, hogy kell egy kereskedelmi tévé műsoraiba.

Alaposan kibeszélték tehát Évát, és már előre nevettek azon, hogy várják Éva válaszát, aki biztosan Balázsnak címezi azt. Nos, így is tett.

„Hidd el Balázs, ha arra várnék, hogy tévébe hívjanak szerepelni, már régen éhen haltam volna. Az pedig kettős mérce, ha én mondok valamit, az hülyeség, mert egy általad ön- és közveszélyes embernek minősített ember mondja ezt, ezzel pedig egy ország előtt állítasz rólam valótlanságokat! Megnyugtatlak, a tegnapi kiírásom elérte a célját, ami nem a győztes leleplezése volt! Ti a mai műsorban ezt az egészet elbagatellizáltátok, azért mert egy Baukó Éva mondja? Ha a tévében valóban még szerepelnék vagy esetleg műsorvezető lennék nekem is „hálnom” kellett volna televíziós rendezőkkel. Ez egy kis ország, ahol már régen nem a tehetség számít! És egy utolsó: a piás, alkoholos szóvicceid rohadtul untatnak és fárasztanak, ha nem tudsz máshogy belémkötni, mindig felhozod ezt a fegyvert, ebből is azt látom, hogy elég buta és szegényes a fantáziád! Még mindig nem iszom és nem is fogok soha! Na cső Balázs” – írta Éva.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?