SZTÁRDZSÚSZ

Élő adásban derült ki Balázs Klári titka

Bár férje, Korda György egyik leghíresebb slágere a repülőtérről és az utazás öröméről szól, Balázs Klári a NYÁR 21 legutóbbi adásában bevallotta, nem igazán kedveli a repülést. A félelmét a sok mögötte álló út sem enyhíti, de élete párja mindig gondoskodik arról – egy-egy jól irányzott humoros megjegyzéssel -, hogy ne feszengjen – derült ki a Duna Televízió nyári műsorának évadzáró epizódjából.
  • Szerző: Doris

Aktív nyara volt Balázs Klárinak és férjének, Korda Györgynek, akik a legtöbb hazai fesztiválon felléptek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Élő adásban derült ki Balázs Klári titka

Balázs Klári lelkiismeretes háziasszony
Fotó: Ripost

A nyugdíjba vonulását aligha tervező előadópáros éppen ezért csak a NYÁR 21 záró adásába értek oda, hogy egy rövid koncerttel búcsúztassák el az idei nyarat, és a Duna Televízió népszerű műsorának helyszínét, a révfülöpi mólót. Korda György egyik leghíresebb slágerét, a Reptér című dalt is elénekelte a műsorban, amelynek kapcsán fény derült felesége, Klárika egyik titkára.

„Bár imádok utazni és már több alkalommal is körbejártuk a világot, bevallom, nem szeretek repülni. Ha turbulenciába keveredik a gép és rázkódik, nagyon félek. Gyurikám olyankor azzal szokott nyugtatni, hogy most már úgy is mindegy” – mondta nevetve az örökifjú énekesnő, Balázs Klári, mire férje énekelni kezdte a Nem vagyok ideges című slágerét, amelyet a közelmúltban egy népszerű, fiatal együttes, a Carson Coma csapata is feldolgozott. A dalról és jövőbeli terveikről az énekesek többet is elárultak a NYÁR 21 utolsó adásában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?