SZTÁRDZSÚSZ

Balatoni kisboltot újít fel Ördög Nóra a járvány idején

A műsorvezető és férje, Nánási Pál évek óta második otthonaként tekint Balatonakarattyára, ahol nem is olyan rég egy kisboltot is vettek. A járvány idején elhatározták, hogy saját kezűleg újítják fel!
  • Szerző: Doris

Ördög Nóra és Nánási Pál már a kijárási korlátozás bevezetése előtt úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul a számukra oly kedves Balatonakarattyán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Amikor pedig megtudták, hogy a település egyetlen kisboltja bezárt, elhatározták, hogy megveszik az üzlethelyiséget és újranyitják a boltocskát. Erről elsőként a számolt be, és végül sikerült is, de a koronavírus-járvány miatt most arra kényszerültek, hogy saját maguk újítsák fel a boltot. Nóriék ezért kesztyűt húztak, ecsetet ragadtak, és már ki is festették a falakat

A műsorvezető a Nánásiék című vlogban is beszámolt a felújítási munkálatokról.

„Ez egy újabb kaland, amibe belevágtunk és amin keresztül megint egy csomót fogunk tanulni az életről és saját magunkról” – árulta el a videóban Nóri.

A műsorvezető reményei szerint nyáron már sikerül megnyitniuk a boltot, igaz, azt még nem tudják, hogy mi legyen a neve. Ezért minden ötletet szívesen várnak!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?