FÜLES

Balatoni büfét vettek Ördög Nóráék

Ördög Nóráék már eddig is több lábon álltak, hiszen nem csak saját szakmájukban, de az online térben is komoly sikereket értek el...
  • Szerző: Buster

Néha maguk Ördög Nóráék is meglepődnek azon, hogy képesek mindenhol helytállni, hiszen rengeteg dologgal foglalkoznak. Mégis úgy tűnik, sosem elég nekik a feladatokból.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A Nánási házaspár most a legújabb podcast epizódban árulta el, hogy ismét nagy fába vágták a fejszéjüket. Megvették kedvenc balatoni kisboltjukat, ahol jövő nyártól várják majd az éhes helyieket és a turistákat. Könnyen lehet, hogy Nánási Pál, saját készítésű pizzáit is megkóstolhatják majd.

Óriási világmegváltó terveink vannak. Még sehogy nem állunk, de fogunk nyitni egy kisboltot és bisztrót Balatonakarattyán. Ebbe persze még bele kell tanulnunk és ezt a folyamatot is meg fogjuk mutatni a csatornáinkon keresztül. És a névadásban is szeretnénk majd kérni a követőink segítségét. Kíváncsian várom, hogy fog nekünk ez menni…”

- kezdte Ördög Nóra. Arról, hogy hogyan sikerült hozzájutniuk az üzlethez és mit készít majd vendégeiknek Nánási Pál, a napilap hétfői számában olvashatsz.

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?