SZTÁRDZSÚSZ

Babának szólítja Andy Vajnát Palácsik Timi

Újabb intim részletek láttak napvilágot Andy Vajna és felesége kapcsolatáról. Péládul, hogy a producer otthoni beceneve Baba. Kiderült az is, hogy a sokak szerint tökéletes idomokkal rendelkező Vajna Timi miért kezdett nagy lendülettel fogyókúrába.
címkék:
  • Szerző: Doris

Hiába posztol magáról rendszeresen lenge öltözetű szexi fotókat Vajna Tímea a közösségi oldalakra, a jelek szerint Andy Vajna fiatal felesége mégsem elégedett, ha a tükörbe néz. Bár a nők többsége irigykedik Timi hosszú combjaira, és formás testére, szerinte mégis van rajta felesleg. Ezzel pedig meglepő módon még  férje, a film-mogul üzletember is egyetért.

"Öt-hat kilót szeretnék fogyni, mert elégedetlen vagyok az alakommal. Sokat sportolok, mégis vannak területek, mint például a combom, ami lehetne formásabb. Andy is megerősített ebben, néha piszkál miatta, de olyankor viccesen visszacsípek azzal, hogy: „Baba, neked meg a pocakodra kéne figyelned” "- vallotta be nevetve Timi a Borsnak, aki az egyik élményfürdőben rendezett sajtóeseményen  sárga gumikacsák közé bújt.

 

Tímea Vajna már az Aquaworld Budapest medencéjében gyűjtögeti a lelkes hápikat. Te mikor jössz?

Posted by Kacsafutam on 2015. augusztus 4.

Bár mi egy kiló pluszt sem fedeztünk fel Andy Vajna fiatal feleségének testén, ő azonban még intenzívebb sportolásba és diétába kezdett, erről pedig a Facebookon is beszámolt.

Amíg  el nem éri a vágyott karcsúságot, apró trükkökkel igyekszik lefaragni a nem létező felesleget. Sok időt tölt például azzal, hogy kikísérletezze melyik szögből érdemes őt fotózni.

"Vannak beállások, amelyek optikailag csalókák. Például, ha a jobb lábam van elöl, kinyújtva, és egy kicsit oldalra dőlök, vékonyabbnak tűnik a csípőm." - osztotta meg tapasztalatait a Borssal Timi, aki bikinis képeinek retusálásában is élen jár.

"Nem nagy változtatásokat kell elképzelni, de egy telefonos aplikációval azért rá szoktam néha segíteni a combomra, ha már tényleg nem vagyok elégedett magammal. Sokat teszek azért, hogy a helyzet változzon, remélem, sikerül elérnem a célomat." - mesélte eltökélten.

Vajon kényelemhez szokott férjét is rá tudja majd venni egy kis mozgásra?

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?