SZTÁRDZSÚSZ

Azonnali segítségre van szüksége Sas Józsefnek

A lábadozó humorista nehéz helyzetbe került. A koronavírus-járvány miatt ráadásul még sürgetőbb lenne, hogy megoldódjon a probléma.
  • Szerző: Ripost

Sas József tavaly tavasszal kapott kétoldali agyvérzést, azóta is lábadozik, jelenleg otthonában gyógyul, küzd az egészségéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Mivel a kabarékirály tüdeje is gyenge, felesége néhány hónapja úgy döntött, hogy beruház egy nagyértékű légtisztító készülékre, ami párátlanítja a levegőt, így segít a tüdőtágulatban szenvedő művésznek. Igen ám, de ez a készülék most elromlott, pedig a koronavírus-járvány idején még nagyobb szükség lenne rá, mint egyébként.

„Azonnal szükségünk lenne egy szakszerű szervízre, főleg most, hogy Magyarországon is felütötte a fejét ez a járvány. Jóska egészsége miatt fontos szerepe van ennek a készüléknek, nagyon remélem, hogy minél hamarabb meg tudják javítani” – mondta a -nak a 81 éves humorista felesége, Zsuzsa, aki gyakorlatilag karanténba helyezte férjét a koronavírus miatt, csak a legközelebbi rokonai és az ápolói látogathatják a kabarékirályt.

És ezeket olvastad már?