SZTÁRDZSÚSZ

„Az intim testrészükről küldtek fotót„ – társkeresőre regisztrálták barátai Medveczky Ilonát

Minimum tíz évet letagadhatna a korából Medveczky Ilona, aki bár jól érzi magát a bőrében, nincs könnyű helyzetben.
  • Szerző: Ripost

A nemzetközi hírű táncművésznek hiába volt több száz udvarlója élete során, hiába küzdöttek a kegyeiért sportolók, színészlegendák, dúsgazdag üzletemberek, mégis egyedül maradt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

„Voltam férjnél is, sokan kérték meg a kezem, de hiába volt több száz udvarlóm, életem végére egyedül maradtam. Gyermekem nem született, pedig szerettem volna, és egy kezemen meg tudom számolni, hány embert tudnék hívni, és jönne is, ha bármire, akár csak egy pohár vízre lenne szükségem. Persze, nem panaszkodni akarok, hálás vagyok azoknak, akik a barátaim és minden körülmények között mellettem állnak, de társ nélkül lenni nem könnyű helyzet...” – vallotta be Medveczky Ilona a Blikknek.

A művésznő szinte kortalan, ma is ad magára, biztosan találna magának udvarlót nem is egyet, ezért néhány éve barátai regisztrálták egy társkereső oldalra. Vonakodva ugyan, de megnézte, hogy kik is szeretnének vele megismerkedni, ám belátta, ez már nem neki való.

„Előfordult, hogy a férfiak az intim testrészükről küldtek fotót, amit egyszerűen nem is értettem. Miért gondolja valaki, hogy ez illő vagy hogy ezzel imponálni lehet egy hölgynek? Természetesen ezeket a leveleket válaszra sem méltattam” – jelentette ki bosszúsan.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?