SZTÁRDZSÚSZ

Átverték Egyiptomban Varga Viktort

Mindig történik vele valami, de most nem magának kreálta a bajt Varga Viktor.
  • Szerző: Angie

Varga Viktor Egyiptomba utazott. Az extravagáns énekes a Top Model of the World döntőjére érkezett, amelynek magyar résztvevője Vascsák Kitti, a Magyarok Világszépe első udvarhölgye.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Viktor a rendezvény egyik fellépőjeként érkezett, de ha már elutazott a varázslatos helyre, egy gyors, de annál minőségibb videóklip-forgatást is betervezett.

Felszerelést is vitt magával, de pechére annak egy részét már érkezéskor elkobozták a reptéren. Gurdakában komoly szabályok vannak, Viktor drónját nem nézték jó szemmel, azonnal elvették. Az esetről rendőrségi jegyzőkönyv készült, és ígéret van arra, hogy a hazaút előtt visszakapja. Kiderült azonban, hogy nem csak emiatt fájhatott a zenész feje.

„Gyerekek ezek lehúzósabbak, mint mi magyarok. Viccet félretéve, a taxi árak alkalmanként változnak, pedig ugyanazt a távolságot teszem meg. A drónomat elvették, de a szintetizátoromat is. Nagyon megijedtem, de szerencsére szereztek nekem egy rendes zongorát, így fel tudtam lépni” – árulta el Viktor az Instagram-történetében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?