SZTÁRDZSÚSZ

Árulkodó fotók: Így üzen egymásnak Hódi Pamela és exvőlegénye?

Elgondolkodtató jelekre lett figyelmes a Ripost.
  • Szerző: BDF

Különös játékot űz egymással az Instagramon Hódi Pamela és exvőlegénye, Tóth Bence – szúrta ki a . Úgy tűnik, mintha az egykori szerelmespár komoly rivalizálásba kezdett volna egymással. Olyan, mintha folyton azt bizonygatnák, hogy mennyire jól érzik magukat a szakítás után, és szó sincs arról, hogy az elválás bármennyire is megviselte volna őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Lapunknak ugyanis feltűnt, hogy néhány nappal ezelőtt az exfocista a barátaival ment el az első magyar Szafari parkba Szadára, amiről fotókat is megosztott a közösségi oldalán, majd két nappal később Pamela is kilátogatott, amiről természetesen rövidesen be is számolt az interneten.

A hétvégén pedig egy újabb hasonló esetre lettünk figyelmesek. A sztáranyuka boldogan számolt be róla, hogy szombaton reggel elindult a Balatonra, az autópályán lőtte a fotót, amit a rajongóknak is megmutatott – és, nagyon úgy tűnik, hogy éppen akkor Bencének is halaszthatatlan dolga volt a magyar tengernél. Az exfocista Pamela posztját követő órákban jelezte, hogy a baráti társaságát hátrahagyva elindult a Balatonra...

Az egykori szerelmesek burkoltan üzennek egymásnak vagy mindez csak a véletlen műve? Jó kérdés! Mindenesetre túl sok az egybeesés.

Fotó: Instagram

 

Fotó: Instagram

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?