SZTÁRDZSÚSZ

Apja szeretőjének nézték Kerényi Miklós Mátét

Durva pletykát terjesztettek a színészről és a Kossuth-díjas rendező édesapjáról.
  • Szerző: lula

Kerényi Miklós Máté az ATV Esti Frizbi című műsorában Hajdú Péternél vendégeskedett. Kiskeró elképesztő történetet mesélt el a forgatáson. 

"Szeretném a „kedvenc” pletykámat elmondani. Valaki a következőt mondta évekkel ezelőtt: 

Hallottátok, hogy a Kerényi egy fiatal fiúval él együtt? Én voltam az! 

"Engem az édesapám nevelt, nekem az volt a természetes, hogy vele vagyok, miután elváltak az anyukámmal. Nekem az is normális, hogy kézen fogva szoktam sétálni az édesapámmal és az édesanyámmal is a mai napig, például ha lemegyünk vásárolni, megfogom a szüleim kezét"  – mondta el mindenki meglepetésére Máté, aki egyébként korábban már elmondta, hogy mindig is szoros volt a kapcsolata édesapjával, igazi apa-fia viszony van közöttük.

Az elmúlt hónapok történéseinek ellenére is, amikor Kerényi Miklós Gábort többen szexuális visszaéléssel vádolták meg, ami miatt menesztették az Operettszínházból.

Máté meghökkentő kijelentése miatt a Lokál felkereste Makai Gábor klinikai szakpszichológust.

"Sok esetben mindig van valamilyen önös cél az ilyen kijelentések mögött. Meg kell érteni az okokat és a miérteket, hiszen ha valami a társadalmi normáktól vagy trendektől eltérő, akkor mindannyian felkapjuk a fejünket."

Lehet, hogy csak egy fricska, cukkolni és provokálni akarja a nézőket.

"A másik oldalról rengeteg lelki kimenetele lehet a tettének: segítséget, szeretet kérni vagy a szeretetét kimutatni, de akár jelenthet félelmet, ami mögött súlyos pszichés probléma állhat."

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?