SZTÁRDZSÚSZ

„Alattomos kis dög ez a vírus” – Várja a vakcinát a magyar sztárszínész

R. Kárpáti Péter mindenkit arra biztat, akit csak tud, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat a koronavírus elleni vakcinával. A színész szerint ez az egyetlen út, amivel visszakaphatjuk a régi életünket.
  • Szerző: szbd

R. Kárpáti Péter a pandémia miatt jó ideje csupán csak álmodozhat arról, hogy mellkasára ölelhesse gyermekeit. Az utóbbi hónapokban csak két méter távolságon kívül találkozott velük, és ebből már nagyon elege van. Többek közt ezért is regisztrált a koronavírus elleni vakcinára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

R. Kárpáti Péter és lánya, Kárpáti Rebeka Fotó: Ripost

„Egyrészt nagyon fontosnak tartom, hogy minél több ember megkapja a vakcinát, mert akkor ez a vacak vírus annál kevésbé lesz képes terjedni és megbetegíteni embertársainkat. Minél hamarabb meglesz az átoltottság, annál hamarabb áll helyre a gazdaság, és talán végre minden úgy megy tovább, mint korábban” – kezdte a -nak a népszerű színész, majd rögtön hozzátette: Másrészt nagyon rossz dolog, hogy távolról, a kerítésen keresztül kell integetni a saját rokonainknak, és nem tudom megölelni, megpuszilni őket. Lélektanilag ez nagyon megvisel. De muszáj fegyelmezettnek lenni, jó példával eljárni.

Amióta kitört a világjárvány a színész igyekszik minden szabályt betartani, még az esélyét sem adta meg, hogy megfertőződhessen a COVID19-el.

„Én nagyon félős vagyok: fertőtlenítés, kézmosás, maszk, és kevés érintkezés, ezeket igyekszem maximálisan betartani. Nagyon szomorú, hogy vannak hasonlóan körültekintő embertársaink, akik Isten se tudja hogyan, de mégis elkapták a vírust. Alattomos kis dög ez a vírus” – fogalmazott R. Kárpáti, aki reméli, hamarosan újra szórakoztathatja a közönségét.

„A mi szakmánkban nagy a leállás, és nagyon nagy a baj. Ezért is vagyok azon és igyekszem biztatni mindenkit, akit csak tudok, hogy oltassa be magát, hogy minél előbb meglegyen az átoltottság. Onnantól kezdve ismét megszűnhetnek a korlátozások, és mindenki teheti a saját dolgát. A színész szórakoztat, a vendéglátós jóllakat, a zenész koncerteket ad, az utaztatási iroda pedig ismét tömve lesz...”

Senki sem fertőződött meg a családjában

R. Kárpáti Péterék minden szabályt betartottak, aminek köszönhetően nem kapták el a koronavírust.

„A családban szerencsére senki sem kapta el a vírust. Legalábbis nem tudok az ellenkezőjéről. Nagyon vigyáztunk magunkra és egymásra is” – fogalmazott a színész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?