Létrehozva: 2016.10.10.

Akár 23 év börtön is várhat a magyar sztárokra

Számos hazai hírességnek meggyûlt már a baja a hatóságokkal. Még az sem kizárt, hogy bûntetteik miatt sok-sok évig a rácsok mögé kerülhetnek.

Összeszedtük azokat a hazai hírességeket, akikről ha bebizonyosodik, hogy bűnösök, hosszú éveken keresztül nézhetik majd a sitt négy falát..

ellen befolyással való üzérkedés miatt emelt vádat a bíróság. A Kossuth-díjas színész állítólag több társával együtt egy szökésben lévő dúsgazdag üzletembernek ajánlott segítséget, óriási összegért cserébe. Úgy tudni, a feltételezett elkövetők összesen ötvenmillió forintot rakhattak zsebre. A rendőrség már kihallgatta a gyanúsítottakat, köztük a színművészt is, akit nyolc év börtönre is elítélhetnek, ha bűnösnek találják.

azért rabosították a közelmúltban, mert a gyanú szerint még június közepén támadt rá két közterület-felügyelőre. Az egyiket közülük két kézzel fojtogatta. A magyar koktélkirály a %RIPOST%-nak adott interjújában elmondta, minden ellene felhozott vád koholmány. Lajsz ellen súlyos testi sértés a vád, ami, ha bebizonyosodik, akár három évig a rácsok mögé kerülhet.

januárban kiengedték a 125 napon át tartó előzetesből, mégsem zárult le az ügye teljesen. A nyomozást egészen az év végéig meghosszabbították ellene. Így gyakorlatilag bármikor ismét rátörhetik az ajtót a családra. Mint kiderült, a nyomozás határideje maximum két év lehet. Ezalatt arra törekszik a nyomozóhatóság, hogy minden fellehető bizonyítékot beszerezzen. Ha kiderül, hogy a mulatós sztár bűnös, akár három év szabadságvesztésre sújthatja a bíróság.

2012 márciusában ítélte a bíróság négy év hat hónap szabadságvesztésre. Szexuális erőszak és bántalmazás bűncselekményében is bűnösnek találták. Az ítélet szerint még 2010-ben erőszakolta meg barátnőjét (Palácsik) Vajna Tímeát, amit Damu végig tagadott. A TV2 egykori sztárja jó magaviselete miatt korábban szabadulhatott. Összesen három évet töltött a rácsok mögött.

Ám a nyáron felesége, Damu Edina barátnője jelentette fel a színészt. A nő azt állította, nem sokkal a szabadulása után pénzt adott kölcsön neki, amit hiába kért, nem kapott vissza. Feljelentést is tett a rendőrségen. Amennyiben bebizonyosodik, hogy a bűntett a feltételes szabadlábra helyezése alatt történt, csalásnak is számíthat, amely bűntettért akár öt év is járhat. Tehát, ha Damut végül felfüggesztett börtönre ítéli a bíróság, akkor a korábbi büntetésből elengedett időt, másfél évet is le kell majd töltenie.

2016. január 1-jén szenvedett balesetet, amikor villanyoszlopnak ütközött. A karambolban senki sem sérült meg. Azonban már a helyszínen felmerült az ittas vezetés gyanúja, így a kiérkező rendőrök megtették a szükséges lépéseket. Az elkészült orvosi szakvélemény alapján a szókimondó rapper hivatalosan is gyanúsítottnak számít. A híresség ellen járművezetés bódult állapotban jogcímen folyik a nyomozás. Az sem kizárt tehát, hogy kábítószer befolyásoltsága alatt állt. Ha bebizonyosodik, hogy Curtis drogozott, komoly büntetésre számíthat. A jogosítványát állítólag már bevonták, de akár két évet is kaphat.

és testvére fegyverrel támadt két abonyi férfira. Legalábbis ezt állítja a két sértett. Az incidens állítólag egy elszámolási vita miatt történt. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Ha bebizonyosodik, hogy a bulibáró bűnös, akár három évig rácsok mögé kerülhet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

magyarnemzet.hu

Ezt üzente Donald Trump a CPAC Hungary 2024 rendezvényen + videó

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

travelo.hu

Bajbajutott apró rókát mentettek a Balatonnál, mutatjuk, ti hogyan segíthettek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

VV Virágnak nem mehet jól a vetkőzés, szempillásnak áll

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó