SZTÁRDZSÚSZ

Aggódik Harry hercegért Gábor Zsazsa özvegye: Meghan miatt üzent neki

Gábor Zsazsa özvegye, Anhalt herceg közel 30 éve él Los Angelesben, és  ezért is érzi úgy, hogy figyelmeztetnie kell Diana kisebbik fiát.
  • Szerző: BDF

Harry herceg és felesége, Meghan Markle hetek óta Los Angelesben élnek. Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt szerint ez nem véletlen, hirtelen döntés volt. Meghan mindent kitervelt már jó előre, hiszen nincsen más vágya, minthogy visszatérjen a hollywoodi köztudatba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: www.profimedia.hu

„Meghan vissza akar térni a szórakoztatóiparba, azért, hogy legyen neve Hollywoodban. Amikor Los Angeles felébred a koronavírus okozta rémálomból, első dolga lesz, hogy berúgja a showbiznisz ajtaját. Micsoda tervek, és még jól is halad...” – mondta el egy német internetes portálnak a herceg, aki azt állítja, hogy Harry herceg a rokona, ezért is viseli a szívén a sorsát.

Az igaz, hogy Anhalt rokonságban áll a brit királyi családdal, ugyanis Eduard von Anhalt valóban Károly herceg unokatestvére. Azonban Eduard sosem ismerte el hivatalosan családtagként a nagynénje által örökbefogadott Frédéricet. Ettől függetlenül Gábor Zsazsa özvegye rokonaként tekint Harry hercegre, jóllehet, még sohasem találkoztak egymással.

Anhalt herceg szerint az egykori színésznő a fejébe vette, hogy visszatér, és egyáltalán nem érdekli, hogy mit szól ehhez Harry vagy éppen a királyi család.

Fotó: Facebook

„Aki Los Angelesbe költözik, nem a szép épületek miatt dönt így. Meghan egy nagyszerű palotából menekült el. Pedig mindene megvolt. Miért adta ezt fel? Hát azért, mert volt egy terve, hogy visszatér a showbizniszbe. Pénzt akar csinálni.”

Zsazsa özvegye szerint Meghan kihasználja Harryt, és ez aggodalommal tölti el.

„Teljesen magába bolondította Harryt, aki mindet megenged neki, mert szereti. Ezért érzem azt, hogy kötelességem figyelmeztetni őt: Harry, légy óvatos! Los Angelesben sok férfi vált boldogtalanná a felesége miatt.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?