SZTÁRDZSÚSZ

A csodának köszönheti életét Nagy Feró

Az énekes ma ünnepli hetvenedik születésnapját, de nem érzi úgy, hogy ezzel vége lenne a rocker életnek. A Ripostnak az ünneplés részleteit, fiatalkori balhéit és további terveit is elmesélte.
  • Szerző: MMB.

Nagy Feró  "A nemzet csótányaként" írta be magát a magyar zene történelmébe, ma már azonban egészen másként látja a világot. A %%-nak elárulta, hogy mennyit változott az évek alatt, és hogy mit kíván majd a születésnapi tortája felett.

Nagy szerencsém van, hogy még mindig nyomhatom a színpadon, és Isten nem engedte, hogy negyvenhét évesen belefulladjak a saját hányásomba. Persze az évek alatt én is nagyon sokat változtam, ma már sokkal toleránsabb vagyok. Régen a falnak mentem a hülye emberektől, ma már rájöttem, hogy ugyanolyan ökör vagyok én is. Fiatalkoromban lázadtam, ma igazából csak szabadon élek.

"A rock and roll lényege is pontosan ez, hogy azt csináld, amit csak szeretnél. Ugrabugrálhatok hetvenévesen, sőt nyolcvanévesen is a színpadon, ha éppen úgy van kedvem. És persze nem fütyülnek ki" – nevetett Feró, aki születésnapján egy dolgot biztosan nem tud majd teljesíteni.

Annyit biztos nem tudok majd inni, amennyit a barátaim elvárnának tőlem. Azért hetvenévesen nem lehet már p***a részeg az ember. A szülinapjaimon egyébként mindig improvizálás van. Mindenfelé kell majd mennem ünnepelni

– nyilatkozta a Beatrice frontembere, akinek az éneklés mellet az apaság élete nagy hivatása.

Nem úgy van ám, hogy egy rocker hazamegy, és belevág egyet a felesége fejébe. Én örülök, ha otthon lehetek, és megszabadulhatok ettől az agresszív világtól. Lehet, hogy lazábban fogom a gyerekeimet - ha szerelmi bánatuk van, berúgok velük. De viccen kívül, vigyáznom kell rájuk.

"Talán azt kívánhatnám még a gyertyák elfújásakor, hogy jó sok unoka vegyen körül. Szeretnék már nagypapa lenni" – árulta el a ma hetven éves Nagy Feró.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?