FÜLES

Most érkezett: Súlyos döntést hozott Suzy, lehúzza a rolót

Az énekesnő nagyon szerette aprócska édességüzletét, de úgy döntött, feladja vállalkozását. Suzy idejébe ugyanis már nem fér bele, hogy üzletasszony is legyen.
  • Szerző: Buster

A népszerű mulatós énekesnő azután nyitotta meg budapesti üzletét, hogy szakított gyermeke apjával, Jollyval. Suzy szerette volna bebiztosítani jövőjét, hiszen nem tudhatta, hogy zenei karrierje milyen lendülettel folytatódhat a botrányokkal tarkított különválás után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mostanra azonban kiderült, egyedül talán még keresettebb előadó lett, mint egykori párja oldalán volt. Suzynak nagyon hamar sikerült felfuttatnia a Star Waffle névre keresztelt kis üzletét, hiszen az ország minden tájáról érkeztek a rajongók, hogy lássák kedvencüket a pult mögött. Ráadásul az énekesnő nagyon finom gofrikat készített, így kialakult a visszajáró vendégköre is.

Suzy most mégis megválik az üzlettől és az azt üzemeltető cégétől is, mert mint mondja, szerencsére már nincs ideje a vállalkozásra. „Az volt a célom, hogy biztos megélhetést biztosítsak a lányomnak és magamnak, hiszen nem tudtam, hogyan alakul majd a zenei pályám. A koronavírus- járvány persze nekem is keresztbe tett, de szerencsére hamar népszerű lett a környéken a bolt, így az újranyitás után sem volt okom panaszra”- kezdte a -nak Suzy, aki ennek ellenére sem lesz többet látható a gofrizó pultja mögött.

„Időközben megállapodtam Tilinger Attilával, hogy nála folytatom a zenei karrieremet és ezzel a lehető legjobb döntést hoztam. A karantén alatt elkezdtünk egy önálló lemezen dolgozni, és szépen jöttek a fellépések is. Nekem minden hétvégén két-három bulim is volt. Hívtak kisebb lakodalmakra és születésnapokra, így egyre kevesebb időm lett a vállalkozásomra, mostanra pedig már egyáltalán nincs” - indokolta meg döntését lapunknak az énekesnő, aki számára természetesen az is nagyon fontos, hogy a fellépések mellett legyen elég ideje kislányára.

„A lányom természetesen a karrieremnél és bármilyen üzleti vállalkozásnál fontosabb. Szeretnék vele minél több időt tölteni és ehhez bizony fel kellett adnom a vállalkozásomat. Azt el sem tudom képzelni, hogy azért ne menjek, ha játszani hív, mert éppen a könyvelést bújom, vagy a rendeléssel foglalkozom. Persze gondolkodtam azon, hogy felveszek egy alkalmazottat, de elvetettem, mivel a gofrizót már az én nevemhez kötötték a rajongók, és nem szerettem volna csalódást okozni azoknak a vendégeknek, akik rám számítanának pult mögött. Gondolom az új tulajdonos majd meg is változtatja a nevét...”- tette hozzá Suzy.

És ezeket olvastad már?