SZTÁR

Sosem látott jelenetek: új videót kapott Mariah Carey karácsonyi dala

Idén 25 éves az All I Want For Christmas Is You, Mariah Carey különleges változatban újra kiadta karácsonyi albumát, melynek archív felvételekből összerakott új klipjében az édesanyja is látható.
  • Szerző: Ripost

Hiába telt el negyedszázad, Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című ünnepi slágere mit sem veszített népszerűségéből. Ugyanakkor a dalhoz készült, jól ismert, családi videó hatású klip mellé a jubileum alkalmából egy újabb verzió készült, mely gyakorlatilag az egykor kimaradt felvételekből áll. Így nem csak édesanyja, Patricia Carey tűnik fel, de az énekesnő egykori férje, a Sony Music fejeként ismert Tommy Mottola is – Mikulásként. Mindez jó reklám az énekesnő Merry Christmas című albumának jubileumi, extra felvételekkel kiegészült változatához és amerikai karácsonyi mini turnéjához.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Így néz ki az ismert sláger új klipje:

 

S ez a kilencvenes években kiadott, jól ismert változat:

Beszédes adat, hogy Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című slágere 2019. december 7-én mind az amerikai Billboard Hot 100, mind az Egyesült Királyság Top 100-as listáján szerepel. Ráadásul gőzerővel tör előre: Amerikában a 31. helyről ugrott a 18-ra, a szigetországban pedig a 34-ről a 8. helyre jött fel. S ki tudja, hogy a következő hetekben meddig menetel még?!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?