SHOWBIZ

Visszatért az Exatlon sztárja: Megterhelő volt ez a betegség!

Tóth Dávid hosszú kihagyás után, a dengue-lázból felgyógyulva most újra versenyezhet.
  • Szerző: Ripost

A Bajnokok örülhetnek, hiszen hosszú kihagyás után visszatért a csapatukhoz Tóth Dávid. Az olimpiai ezüstérmes kajakozót ezidáig kórházban kezelték, ugyanis elkapta a dengue-lázat. Bár Dávid meggyógyult, még nem érzi magát százszázalékosnak, ennek ellenére is igyekszik segíteni társait a Nemzetek Kupájában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon hosszú és megterhelő volt ez a betegség, de örülök, hogy végre újra versenyezhetek, ráadásul nemzetközi mérkőzéseken. Úgy érzem, nem vagyok még százszázalékos, de igyekszem magamból kihozni a legjobbat. A kórházban nem az foglalkoztatott, hogy versenyezzek, hanem hogy meggyógyuljak, elmúljon a lázam és erősödje. Most, hogy ez megtörtént, szeretnék újra pontokat szerezni és hasznos tagja lenni a Bajnok csapatnak – kezdte a -nak Dávid, aki hosszú kihagyás után egy fontos versenynapon tért vissza a pályára, ugyanis kedden kezdetét vette a Nemzetek Kupája. Így a Bajnok most a Kihívókkal együtt versenyezhet több napon keresztül.

„Ilyenkor a legfontosabb a közös cél, félre kell tennünk, hogy három hónapja egymás ellen megyünk. Az a fontos, hogy Magyarországot sikeresen képviseljük együtt. Persze ettől még nyitott szemmel járunk és ha valami olyat mondanak, vagy olyan taktikai információt osztanak meg, ami fontos lehet számunkra, azt később fel tudjuk majd használni – fogalmazott az olimpikon.

A magyar válogatott kedden legyőzte Görögországot, szerda este pedig a Dominikai Köztársasággal mérhetik össze az erejüket a Nemzetek Kupáján belül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?