SHOWBIZ

Újabb balhé a forgatáson, durván beszóltak Tápai Szabinának

A Fuss család, fuss! versenyzője kendőzetlenül elmondta a véleményét, ám a sztáranyukát sem kellett félteni.
  • Szerző: RIPOST

Egyre feszültebb a helyzet a Fuss család, fuss! táborában! A pénteki párbajon ugyanis egy új csapat csatlakozott a versenyzőkhöz, akik közül az egyik játékos már az első pillanatban megpróbálta megalázni Tápai Szabinát. Szijj Norbi azt nehezményezte, hogy az edző odament hozzájuk, és szerinte beszólt a csapatának, ráadásul véleményét az egész stáb előtt kifejtette. Szabinát azonban nem kellett félteni, gyorsan helyretette a játékost.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Szerintem te gyerekes voltál. Úgy gondolom, hogy ha valakinek gondja van, akkor odajön és megbeszéljük” – fogalmazott diplomatikusan Szabina, azonban Szijj Norbi egy igazán sértő dologgal reagált. Az új játékos ugyanis semmibe vette a kézilabdázó sportolói karrierjét.

„A másik három edzőt, én tényleg sportolónak tartom” – próbált visszavágni Norbi, ám Szabina azonnal átvette tőle a szót, és jól beolvasott a versenyzőnek.

„Ha te az én sportolói karrierembe bele mersz szólni, akkor elég tanulatlan gyerek vagy. Ez sértő dolog volt” – mondta Tápai. Hogy meddig fajul közöttük az ellentét, az a Fuss család, fuss! jövő heti adásaiból kiderül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?