SHOWBIZ

Kiakadtak az Exatlon nézői Szente Grétára: hazaküldenék a versenyzőt

Szente Gréta sokaknál kiverte a biztosítékot. Úgy érzik, hogy semmi mást nem csinál azon kívül, hogy kelti a feszültséget a többiek között.
  • Szerző: Ripost

Szente Gréta viselkedése egyre nagyobb port kavar a Kihívók között! Már a nézőknek is feltűnt, hogy a fiatal lány és Dóri rendszeresen elvonulnak, kizárják a társaságból a többieket. Sokak szerint nagyon nincsenek jó hatással egymásra, ráadásul úgy érzik, Gréti ügyesen forgatja a szálakat is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szente Gréta viselkedését nem nézik jó szemmel a rajongók

Szente Gréta viselkedését nem nézik jó szemmel a rajongók (Fotó: TV2)

„Úgy gondoltam, hogy Dórival hasonlóak vagyunk abban, hogy jól esik időnként elvonulni, kisírni magunkat, de nem tudom, hogy ebben mennyire vagyunk jó hatással egymásra. Lehet, hogy ezzel inkább lehúzzuk egymást a futamok előtt. Én próbálok arra összpontosítani, hogy a jövőben rajtam kevésbé uralkodjanak el ezek a negatív érzések, és ne éreztessem ezt a csapattal” - mondta a Borsnak Gréta.

A nézőknek elegük van

Nem csak a csapattársaknak nem tetszik a lány viselkedése, a nézőknek is elege van, szerintük Gréti egyenesen kavarógép. Az Exatlon Hungary Instagram-oldalán a kommentelők csak a crossfites versenyző akcióiról írnak.

„Grétikenek minek kell kavarnia a sz*rt? Igaz... Nehogy nyugi legyen a csapatban, aztán persze ha vita lesz, ő mondja elsőnek, hogy rontja a hangulatot Anna meg Vivi„ – írja az egyik kommentelő.

„Már most látom, hogy Gréti sz*rkeverése miatt ez lesz a téma a kihívóknál 3 napig, hogy ki kinek és mit mondott... meg ez... ennyire mással van elfoglalva... nem versenyezni ment oda!?!? – teszi fel a kérdést egy másik elégedetlen néző

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?