SHOWBIZ

Balhé az Exatlonban: sokkolta a Kihívókat Buzás Dóri viselkedése

Buzás Dóri számára nem úgy sikerült a szerdai versenynap, ahogy azt szerette volna. Ingerültségét pedig a Kihívókon vezette le.
  • Szerző: Ripost

Bár a szerdai versenynapon 10:7-re győztek a Kihívók, Buzás Dóri és Szente Gréta nem tudtak örülni a sikernek. A két lány ugyanis nem teljesített jól a pályán, mindketten számukra fontos pontokat buktak el, és sírásban törtek ki a verseny után. Még Kővári Viktor sem tudta megvigasztalni őket, sőt... Buzás Dóri csúnyán elutasította csapattársa közeledését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Buzás Dóri a Kihívókon vezette le a feszültségét

Buzás Dóri a Kihívókon vezette le a feszültségét (Fotó: TV2)

„Dóri nagyon mély érzésű lány, aki elég drasztikusan képes megélni minden pillanatot. Nem túl gyakori, de amikor megtörténik, akkor elég látványos. Csapatsportolóként gyakran láttam ilyet, tudni kell kezelni. Tény, hogy a csapatra kihatással van, engem mondjuk kevésbé tud kilendíteni. Próbáltam neki segíteni ebben a helyzetben is, de én nem akadtam le azon, hogy a pálya szélén nem fogadta a közeledésemet. Ezt neki kell fejben rendbe raknia, egy csapatsportban kicsit több önfegyelmet kell gyakorolnunk, mert rossz hatással lehet a többiekre” – kezdte lapunknak Viktor, aki kifejezetten örült annak, hogy később Dóri bocsánatot kért a viselkedéséért, és belátta a hibáit. Ennek ellenére Viktor és a csapat többi tagja is úgy érzi, muszáj kontrollálnia magát Dórinak, mert rossz hatással lehet a csapatra.

Wald Ákos eleinte tartott Dóritól

A Kihívó nem tagadja, mikor bekerült a játékba Buzás Dóri nem volt számára túl szimpatikus, inkább ijesztőnek tartotta a kirohanásait. Ám úgy tűnik, ez lassan megváltozik.

„Már sokkal jobban tudom kezelni én is Dóri kirohanásait, és szerintem idővel ezekben ő is formálódik majd” – fogalmazott Ákos, majd hozzátette: természetesen a csapat mindenkit támogat, így Dórit is, hogy átlendüljön a mélypontokon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?