SHOWBIZ

„Ez sokkal több, mint barátság” – Őszintén vallott érzéseiről az Exatlon legújabb kiesője

Szendy Lilla nem titkolja, nagyon közel került az egyik csapattársához.
  • Szerző: Ripost

Szendy Lilla, az Exatlon Hungary legújabb kiesője őszintén mesélt a párbaj után Gelencsér Timinek a benne kavargó érzelmekről. A Bajnok többek között elárulta, számított-e arra, hogy Krisztán őt küldi párbajra, illetve a medálokra, és a csapattal való kapcsolatára is kitért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szendy Lilla már a kezdetekkor megtalálta a közös hangot csapattársával

Szendy Lilla már a kezdetekkor megtalálta a közös hangot csapattársával (Fotó: TV2)

„Lelkileg nagyon sok mindenen mentem keresztül. Számítottam arra, hogy nekem kell párbajoznom, hiszen nekem volt a második leggyengébb statisztikám. Biztos voltam benne, hogy kemény párbaj lesz, de arra nem számítottam, hogy ennyire szoros lesz, hogy tíz futamot megyünk„ – kezdte Szendy Lilla, aki kitért a medálokra is. Saját részéről mind a kettőt felhasználta a párbaj alatt, azonban a csapattársaitól nem érkezett felajánlás.

„Nem fogadtam volna el Krisztől a medált. De ő sem lett volna hű magához, ha felajánlotta volna. Összességében tehát egyáltalán nem haragszom, hogy nem ajánlotta fel” – jelentette ki.

Szoros barátságok szövődtek

Lilla nagyon hamar megtalálta a közös hangot csapattársával, Tóth Jankával. A lányok mindig támogatták egymást a versenyben, kikérték a másik tanácsát. A Bajnok elárulta, nagyon szoros barátság alakult ki kettejük között, ami inkább már egy testvéri kapcsolatra jellemző.

„Nagyon hamar egymásra találtunk itt bent. Biztos vagyok benne, hogy otthon folytatni fogjuk. Megkérdeztem tőle, hogy hívhatjuk-e a kapcsolatunkat barátságnak, mert én óvatosan kezelem ezeket a szavakat, és ő erre azt mondta, hogy ez sokkal több, mint barátság. Ez már testvériség” – árulta el Lilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?