SHOWBIZ

Szívszorító pillanatokat rögzített a kamera, zokogásban tört ki az Exatlon két sztárja

Kocsis Lilkó és Szabó Franciska a péntek esti párbajról beszélgettek, azonban ez annyira megviselte őket lelkileg, hogy egymás nyakába borultak és zokogásban törtek ki.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska és Kocsis Lilkó úgy érezte, muszáj megvitatniuk a péntek esti párbajjal kapcsolatos érzéseiket, ugyanis a Végjátékok végjátékán a Bajnokok két versenyzője áll majd rajthoz. Lilkó automatikusan került a kiesés szélére, ellenfelét pedig Somhegyi Krisztián fogja megnevezni. A Bajnok attól tart leginkább, hogy barátját, Francit fogja kiválasztani Krisz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Franciska és Kocsis Lilkó nem akar belegondolni abba, hogy egymás ellen kelljen párbajozniuk

Szabó Franciska és Kocsis Lilkó nem akar belegondolni abba, hogy egymás ellen kelljen párbajozniuk
Fotó: TV2

A lányok minden lehetséges forgatókönyvet átbeszéltek Krisztián döntésével kapcsolatban, azonban, amikor az került szóba, hogy egymással kell megküzdeniük, eltört náluk a mécses. Zokogva borultak egymás nyakába.

„Szörnyű érzés abba belegondolni, hogy lehet, Francival kell párbajoznom. Nem azért, hogy csatáznunk kell egymással, hanem azért, mert a végén valamelyikünk egyedül maradna itt bent. Ez a legnehezebb ebben az egészben... Segítjük egymást, támogatjuk a másikat önzetlenül, tiszta szívből, és ha belegondolok, hogy ez megszakad, az szörnyű érzés...” – fogalmazott könnyeivel küzdve Lilkó.

Franci úgy érzi, hogy Krisztián a lehető legigazságosabb döntést fogja majd meghozni, és figyelembe veszi azt, hogy Lillának ugyanolyan a statisztikája, mint Lilkónak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?