SHOWBIZ

Balhé az Exatlonban, egymásnak estek a Bajnok lányok

Szabó Franciska szerint Lilla és Janka az egyéni érdekeiknek megfelelően taktikáznak.
  • Szerző: Ripost

Szabó Franciska ismét hangot adott a véleményének, miután kedden elbukták a Kihívókkal szemben a Joker és Élmény játékot. A Bajnok szerint a csapatban vannak olyanok, akik kerülik az erősebb Kihívókat, és az egyéni statisztikájukat szépítgetik, ez pedig meglátszik a csapat teljesítményén is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Franci természetesen meg is nevezte, hogy kikre gondolt: szerinte Lilla és Janka az, akik nem csapat szinten gondolkoznak.

Szabó Franciska nem rejtette véka alá a véleményét

Szabó Franciska nem rejtette véka alá a véleményét (Fotó: Exatlon Hungary / TV2)

A Bajnok kijelentésével Kocsis Lilkó is egyetértett, lapunknak pedig kifejtette a véleményét is a helyzetről.

„Teljes mértékben egyet tudtam érteni Francival, mert már régebb óta észrevettük, hogy Lilla és Janka apróbb kifogásokkal mindig kerülik az erősebb Kihívókat. Minket ez egyáltalán nem zavart, mert mindketten nagy harcosok vagyunk, és szeretnénk minél tovább játékban maradni, és elkerülhetetlen, hogy az erősebb ellenfelekkel is megmérettessük magunkat” – fogalmazott a csinos sportoló.

Tóth Janka nem érti a lányok feltételezését

A 22 éves lányt lesokkolta Franci és Lilkó véleménye. Janka úgy érzi, hogy Lillával együtt a csapat érdekeit tartja szem előtt, hiszen ő is viszi az erősebb játékosokat, ha a helyzet úgy kívánja.

„Nagyon nagy meglepetésként ért Franci és Lilkó kijelentése, és abban a pillanatban még nem is gondoltam arra, hogy mennyi igazságtartalma lehet. Lilla pofonként élte meg ezt a kijelentést, hiszen ő nemrégiben jött ki egy mélyebb gödörből, és nagyon vágyott a pozitív visszacsatolásokra, amik bizonyítják, hogy van itt helye. Ezért is vitte többször a gyengébb játékosokat. Nagyon megérintett a lányok megjegyzése, mert mindig igyekszem szem előtt tartani a csapat érdekeit, ha éppen nekem megy jobban az ügyességi, akkor én viszem el a jobb játékosokat, így rosszul érintett ez a feltételezés” – árulta el Janka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?