SHOWBIZ

Mi történt? Pofon vágta csapattársát az Exatlon versenyzője

Tóth Janka pofon vágta csapattársát, Szendy Liliát. A történteket végig rögzítette a kamera.
  • Szerző: Ripost

Tóth Janka pofon vágta, hogy jobb belátásra bírja csapattársát, Szendy Lillát az Exatlon kamerái előtt! Mivel szerdán csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok a Kihívókkal szemben, nem volt túl jó a hangulat a villában. A vereség főként Szendy Lillát viselte meg, ugyanis egy pontot sem sikerült szereznie a versenyben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tóth Janka pofon vágta Szendy Lillát

Tóth Janka szerette volna jobb belátásra bírni Szendy Lillát (Fotó: Exatlon / TV2)

Nem találja a helyét

Lilla nagyon maga alá került, ezért Janka igyekezett egy kis lelket önteni a Bajnokba. A tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó az elmondása szerint már nem érzi jól magát Dominikán, és ha Janka nem lenne a csapatban, valószínűleg már ő is otthonról szurkolna a csapatának.

„Napról napra az van bennem, hogy nem szeretek itt lenni. Ha te nem lennél, én már rég otthon lennék. Bennem te tartod a lelket... Az, hogy sokadik napja nem hozok pontot, csak hab a tortán” – fakadt ki Jankának a Bajnok. A tizennégyszeres magyar bajnok vívó örült, hogy Lilla őszintén megosztotta vele a problémáit, és reméli, hogy sikerült egy kis lelket öntenie társába.

„Lillában szerintem most túl sok tüske van. Örülök, hogy velem megosztotta a problémáit. Szerintem kellett ez a kisebb balhé a csapaton belül, hogy ez végre kijöjjön belőle” – mondta Janka, aki egy kisebb pofont is adott csapattársának, hogy jobb belátásra bírja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?