SHOWBIZ

Negatív világrekord született az Exatlonban: csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok

A Joker játékban 10:1-re sikerült győzedelmeskedniük a Kihívóknak, ekkora különbségre még sosem volt példa.
  • Szerző: Ripost

A szerdai Joker játékban csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok, ugyanis 10:1-re kaptak ki a Kihívóktól. Nem csoda, hogy ezek után elszabadultak az indulatok a pirosaknál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elsőként az újonc Bajnok, Virág András szólalt fel a csapat teljesítménye kapcsán, sőt két társáról elég kemény kritikát fogalmazott meg.

Csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok

Csúfos vereséget szenvedtek a Bajnokok (Fotó: TV2)

Kívülállónak gondolja Lillát és Jankát

„A komoly vereséget követően hirtelen felindulásból rákérdeztem a csapat előtt. Részben megbántam, mivel inkább négyszemközt kellett volna felhoznom ezt a témát, de olyan szempontból jó döntés volt, hogy ez másokból is előhozott további sérelmeket, kollektív gondolatokat” – kezdte lapunknak András, akinek az is szemet szúrt, hogy Janka és Lilla sokszor különválnak a csapattól.

„Azt láttam, hogy bizonyos helyzetekben elszeparálják magukat, míg a többiek együtt hülyéskedtek. Persze nem kell mindig együtt lennünk, illetve vannak emberek, akik közelebb állnak egymáshoz, de náluk hangsúlyosabb volt, hogy sokszor elvonultak, gyakran csapatmegbeszélések során is összesúgtak, és ez nem feltétlenül tesz jót a csapategységnek” – fogalmazott az újdonsült exatlonista.

„A kommunikáció nagyon fontos!”

Andris véleményével Krisztián is egyetértett, bár meglepte, hogy alig pár nap után, ilyen következtetéseket sikerült levonnia a csapatról. A Bajnok szerint valóban előfordult már, hogy Lilla és Janka elvonultak, vagy olyan dolgokat beszéltek meg egymással, ami a csapatot is érintette volna.

„Amikor Andris felszólalt a verseny után, és elmondta, hogy szerinte a Bajnok csapat csak hat emberből áll, amit először nem is értettem, utána leesett, hogy Jankára és Lillára gondol, ami meglepett, hiszen csak pár napja csatlakozott a csapathoz, úgymond tudatlanul. Így fura volt, hogy pont ő hozta fel, de volt igazság abban, amit mondott. Janka és Lilla valóban nagyon jó barátok, amivel nincs is baj, de előfordult, hogy csak egymással osztottak meg olyan dolgokat, ami a csapat többi tagját is érintették volna. A kommunikáció viszont nagyon fontos, hogy jól működjön, pláne, hogy ennyi különböző személyiségnek kell együtt élnie” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?