SZTÁR

Forrnak az indulatok az Exatlonban: Szabó Franciska ismét kiakadt

Belharcok dúlnak a két csapaton belül. A Bajnokok, valamint a Kihívók is úgy érzik, hogy megbomlott az egységük.
  • Szerző: Ripost

Míg a Bajnokok között pár hete érezhető volt a feszültség, addig a Kihí­vók másfél hónap után jutottak el a tűréshatáruk végére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bajnokok csapatkapitánya, Szabó Franciska a tripla tét bukása után alaposan helyretette a pirosakat, akik az Európa-bajnok cselgáncsozó szerint újfent nem tették eléggé oda magukat.

„Egyértelmű volt, hogy a csapat nem igazán hitt magában, és az aznapi győzelemben. Nagyon bosszantott, mert azzal, hogy ennyire hagyjuk elhúzni a kékeket, az a későbbiekben is táplálja őket, és nagyon meg tudnak majd minket szorongatni, akár a végjátékban is. Ezért tettem szóvá, és szólaltam fel ismét, mert úgy tűnik, a csapat elengedte ezt a versenyt. Szerettem volna, ha kicsit összekapják magukat”vallotta be a Bors érdeklődésére Szabó Franciska, aki szerint a tegnapi párharc során gyengült meg a csapata.

Némán hallgatták a Bajnokok csapatkapitányukat. Szabó Franciskát nagyon felbosszantotta, hogy a társai nem hittek a gyôzelemben, és nem tették magukat oda eléggé

Fotó: Tv2

Noha a Kihívóknak most minden okuk meglenne az örömre, hisz 10:4-re győzedelmeskedtek a pirosak felett, Ricsi, Benő, Anna és Viktor között mégis kibékíthetetlen ellentétek születtek. A kékek csapategysége úgy tűnik, végérvényesen megbomlott miután kibeszélték egymást.

A kékek csapategysége is megbomlott, miután egymás háta mögött kritizálták egymást a versenyzôk

Fotó: TV2

„Közel sincs már ugyanaz, mint a legelején. Jelenleg nem tudom, hogy ez hogyan rendezhető. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy kibeszéljük a másikat, ha problémánk van vele. Oda kell mennünk, és a szemébe mondani a véleményünket. Ez így korrekt. A hétköznapi életben adódnak más helyzetek, de itt a csapatnak ez könnyen a hátrányára válhat” – magyarázta lapunknak Balogh Ricsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?