SHOWBIZ

Drámai pillanatok az Exatlonban: hazaküldték a Kihívók versenyzőjét

Szabó Benő és Kővári Viktor párbaja az utolsó pillanatig szoros volt. Azonban egyikük számára véget ért a verseny.
  • Szerző: Ripost

Szabó Benő és Kővári Viktor párbaja rengeteg izgalmat tartogatott az Exatlon nézői számára! A két Kihívó mindent megtett a győzelemért, azonban egyikőjük számára véget ért az álom...

Szabó Benő számára véget ért az Exatlon Hungary

Szabó Benő számára véget ért az Exatlon Hungary
Fotó: TV2

Kővári Viktor bevallotta: érezte, hogy a levegőben van egy párbaj, ezért nem érte váratlanul, mikor Palik László a Végjátékon közölte vele, és Szabó Benővel, hogy meg kell küzdeniük a bennmaradásért.

Várható volt, hogy idővel nem tudjuk elkerülni ezt a párbajt, így lélekben már egész héten készültem erre. Nem szerettem volna, ha váratlanul ér egy esetleges párbaj. Az egész heti teljesítményem kritikán aluli volt, ez volt a legrosszabb hetem az Exatlonban, így teljesen jogos, hogy párbajoznom kell. Ha sikerült volna pontot szereznem, akkor nagy eséllyel a csapat vereségét is elkerülhettük volna. Nem hoztam azt a szintet, amit magamtól várok”magyarázta lapunknak még a párbajt megelőzően Viktor.

Szabó Benő Exatlonja véget ért

A Kihívó az utolsó percig küzdött, és pillanatokon múlott az eredmény. Ellenfele azonban ha csak egy picivel, de gyorsabb volt, így Benő hősies, szoros küzdelem után távozott a versenyből.

„Úgy gondolom, ezt hívják úgy, hogy életre szóló élmény. Ha már nem voltam kimagasló játékos, remélem, hogy mosolyt legalább tudtam csalni az arcokra. Viktornak pedig gratulálok, megérdemelte a győzelmet, a csapatnak szüksége van rá” – fogalmazott kiesését követően Szabó Benő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?