SZTÁRDZSÚSZ

Durva összecsapás az Exatlonban: mi lesz ennek a vége?

Pénteken két Kihívónak kell majd farkasszemet néznie a rajtnál, de csak egy maradhat közülük a játékban.
  • Szerző: ripost

Újabb drámai párbajnak lehetnek szemtanúi pénteken este a nézők az Exatlon Hungaryban. Ezúttal két Kihívónak kell majd farkasszemet néznie a rajtnál, de csak egy maradhat közülük a játékban. Benő már túl van egy párbajon, így mondhatni rutinos párbajozóként küzd a bennmaradásért. Viktor mégis úgy érzi, ő kerülhet ki győztesként. Megkérdeztük a két Kihívót, milyen érzésekkel, esélyekkel indulnak neki a párbajnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Exatlon Hungary

Két Kihívó párbajozik pénteken az Exatlonban (Fotó: TV2)

„Várható volt, hogy idővel nem tudjuk elkerülni ezt a párbajt, így lélekben már egész héten készültem erre. Nem szerettem volna, ha váratlanul ér egy esetleges párbaj. Az egész heti teljesítményem kritikán aluli volt, ez volt a legrosszabb hetem az Exatlonban, így teljesen jogos, hogy párbajoznom kell. Ha sikerült volna pontot szereznem, akkor nagy eséllyel a csapat vereségét is elkerülhettük volna. Nem hoztam azt a szintet, amit magamtól várok” – magyarázta a -nak Viktor.

„Nem jó érzés, hogy ismét elbuktuk a végjátékot, és nekünk kell párbajoznunk. Úgy állok ehhez a párbajhoz, mint Ricsivel szemben. Nem szeretem méregetni az erőviszonyokat. Ettől függetlenül Viktort egy jó játékosnak tartom, és biztos vagyok benne, hogy egy kiélezett párbaj lesz” – tette hozzá Benő, aki nem érzi úgy, hogy plusz segítség lenne számára, amiért korábban már volt egy párbaja.

„Nem hiszem, hogy különösebben az előnyömre válhat, hogy túl vagyok már egy párbajon, mert egy sima futamon is ugyanannyira beleadok mindent” – folytatta Benő, aki mindent belead majd, hogy ő kerüljön ki győztesként, akárcsak csapattársa és egyben ellenfele, Viktor.

„Biztos, hogy higgadtan állok majd a rajthoz. Örülnék, ha homokzsák vagy bot lenne az ügyességi feladatban, a pályák terén úgy érzem, hogy a vizes elemeket az előnyömre tudnám fordítani” – fogalmazott Benő.

„Bennem nagyon jó érzések vannak. Kíváncsi vagyok arra, hogyan teljesítek egy olyan futamban, ahol a bennmaradás a tét. Szerintem nem most fog számomra véget érni ez játék, nem érzem, hogy itt lenne a vége, bízom benne, hogy sikerül visszajönnöm. Benő is egy nagyon erős játékos, de talán az ügyességi feladatokra gyorsabban rá tudok érezni, és minimálisabban gyorsabb is vagyok a pályákon” – tette hozzá Viktor.

És ezeket olvastad már?