SHOWBIZ

Slágergyanús dallal tért vissza Majka: ez tuti siker lesz!

Vadonatúj dallal jelentkezik a rapper: megérkezett az Újra úton, amelyben a New Level Empire zenekar mellett ő a közreműködő.
  • Szerző: ripost

Majka hazánk egyik legnagyobb sztárja, aki műsorvezetői karrierje mellett a magyar rapvilág meghatározó alakja is egyben. Nevéhez olyan slágerek köthetők, mint a Curtissel és BLR-rel közös Belehalok, ami a YouTube-on már 68 milliós megtekintésnél jár, vagy a 2017-es év egyik megahitje, a Mindenki táncol /90/.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Youtube

A New Level Empire elektro-pop banda szintén a magyar rádiók és bulik egyik kedvenc produkciója. Olyan sikerdalokat köszönhetünk a tagoknak, mint a Szerteszét, a Beléd fulladnék, vagy az AK26-tal közös Nagyon nagyon.

Az Újra úton című közös felvétel az elektronikus zene és a rap tökéletes találkozása. Ráadásul témájában sem lehetne ennél aktuálisabb: végre itt a nyár, és mindenki kimozdulhat az elmúlt hónapok szürreális valóságából.

A megjegyezhető újdonsághoz videóklip is forgott, amelyben a pozitív életérzés a road movie-k hangulatával és gyönyörű autókkal párosul. Nézd meg itt:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?