SHOWBIZ

Elárulta a titkát, így tartja formában magát a dögös énekesnő

Sári Évi hajlamos a hízásra, ezért neki különösen oda kell figyelnie, mit eszik, iszik, mennyit mozog, és hány órát alszik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Sári Évi hajlamos a hízásra, ezért neki különösen oda kell figyelnie, mit eszik, iszik, mennyit mozog, és hány órát alszik. A sportot, a megfelelő táplálkozást és a vízfogyasztást tartja az életmódja egyik legfontosabb alapelemének. Annak ellenére, hogy allergiás a gluténre és a tejre is, mégis kiváló formában van. Most elárulta, hogyan táplálkozik, mit sportol, és milyen módon igyekszik megőrizni fiatalos alakját.

Sári Évi nagyon figyel az alakjára / Fotó: Ripost

A dekoratív híresség több mint két éve végre megtalálta azt az egyedi edzésformát, amelynek köszönhetően karbantarthatja alakját, izmosodhat, és a narancsbőr kialakulásától is megóvja bőrét. Ráadásul nagyon fontosnak tartja, hogy belülről is ápoljuk, hidratáljuk a bőrünket, ezért napi három liter gondosan kiválasztott vizet fogyaszt.

„Van egy szalon, ahol van három fajta infrás-vákumos gép. Azokra nagyon rákaptam, Nekem az elliptikus taposó a kedvencem. Azért szeretem ezt, mert teljesen átmozgatja az egész testem, és nagyon szépen formálja a fenekem. Emellett szoktam még a szabadban kocogni, illetve jógázni, nemcsak az agy kikapcsolása, hanem a nyújtási gyakorlatok miatt is. Mindezek ellenére természetesen az idő múlása rajtam is érzékelhető, ezért a sport mellett különböző egyéb praktikákkal próbálom lassítani az öregedést – kezdte Sári Évi, aki elárulta, bizony eléggé gyorsan felszaladnak rá a kilók, ha nem figyel oda.

Régebben éheztette magát

„Sajnos hízékony típus vagyok, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy ostoba módon, fiatalabb koromban sokat éheztettem magam különböző drasztikus fogyókúrákkal. Mindenkit óva intenék ettől! Tanuljanak az én hibámból, hiszen ideig-óráig jó megoldásnak tűnhet, mert szépen elkezd az ember fogyni, de utána gyorsan megtörténik a jojó-effektus, és visszajönnek a kínkeservesen leadott kilogrammok. Emlékeznek a sejtjeink azokra az ínséges időszakokra, amikor sanyargatjuk a szervezetünket, és utána már félelemben élnek, ezért folyamatosan tartalékolnak” – árulta el Évi.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?