SHOWBIZ

Ráérsz pénteken? Elviszünk egy Ed Sheeran-koncertre!

Ed Sheeran exkluzív koncertet ad 2017. december 15-én, Ausztriában. A zárt körû koncerten 4 szerencsés játékos is részt vehet, néhány egyszerû lépést követve. Íme a vissza nem térő alkalom, hogy a rajongók egy feledhetetlen és hamisítatlan Ed-koncert-élményben részesüljenek!

Az idei év egyik legnagyobb visszatérője, legaktívabb slágerlista- ostromlója és a világ egyik legszimpatikusabb énekes-dalszerzője pénteken zárt körű koncertet ad Ausztriában, „Perfect” című videoklipjének festői helyszínén.

A hazai rajongók óriási örömére a Magneoton Music Group 4 szerencsés ember részére lehetőséget nyújt, hogy egy életre szóló koncertélményben részesülhessen, és e mellé biztosítja az utazásukat és a szállásukat is. A december 15-i eseményen mindössze 200 néző vehet részt, így a bensőséges hangulat garantált!

Ed Sheeran korunk egyik megkérdőjelezhetetlen tehetsége, dalai egytől egyig meghódították a slágerlisták élét, márciusban megjelent „÷” (Divide) című nagylemeze már hazánkban is ötszörös platinalemez.

Az albumon megtalálható „Shape Of You”, „Castle On The Hill”, „Galway Girl” és „Perfect” című felvételek meghódították a világot, és mind elhangzanak a különleges eseményen.

Ed idén egy telt házas arénaturnén van túl, és a 2018-as koncertsorozatára is szinte minden jegy elkelt, így az ausztriai exkluzív koncert ennek tudatában még értékesebbnek bizonyul!

Hogy mit kell tenni, hogy mindennek részesei lehessünk?

Az alábbi linken követhető a 4 egyszerű lépés, aminek köszönhetően a koncert résztvevői lehetünk, illetve nem utolsósorban a legmenőbb slágereket streamelhetjük éjjel-nappal Spotify-on!

További részletek a Magneoton Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?