SHOWBIZ

Problémájáról vallott a magyar műsorvezető, az egészségét félti

Orosz Barbi nem alszik éjszakánként, ami miatt már infúziós vitaminkúrára küldték. De hogy bírja?
  • Szerző: Ripost

Hajnali egynél előbb szinte sosem kerül ágyba, ám két óra múlva akkor is felébred Orosz Barbi, ha egész nap rohangált, dolgozott, vagy sportolt. A Tűsarok producer-műsorvezetőjének bő fél éve ilyen lehetetlen minden éjszakája, hiába tesz meg mindent a pihentető alvá­sért, egyszerűen képtelen rá- írja a Bors. Barbi a rajongóitól kért segítséget.

"Kezdetnek lecseréltem a matracomat, a negyedik emeletre nem ér fel hozzám a város zaja, egészségesen táplálkozom, és sportolok is" – kezdte a lapnak Barbi, aki azért egy-két rossz szokást is kialakított. Amúgy is későn este ér haza, ezt még megtoldja pár óra számítógépezéssel.

"Tulajdonképpen szeretek ébren lenni, de félek, hogy ez a kevés pihenés egyszer az egészségem rovására fog menni. A testemen vagy az arcomon egyébként szerencsére nem látszik az alváshiány, de gondolom, ez is be fog következni.

Folyamatosan pörög az agyam, a Tűsarok mellett kommunikációs kisfilmeket forgatok és rendezek, sokat utazom. Dolgozom egy klinika kommunikációján is, nekik már jeleztem a problémát, és néha be is fektetnek egy-egy óra infúziós vitaminkúrára. Utána tényleg sokkal jobban érzem magam" – magyarázta a műsorvezető, akinek leginkább azért hiányzik az alvás, hogy végre újra tudjon álmodni.

"Egészen filmszerűen álmodom, és ezt imádom. Sokszor ta­lálok álmomban válaszokat a munkaügyi vagy magánéleti kérdéseimre" – folytatta Barbi, akivel egyébként nem csak azért nem egyszerű az együttélés, mert felkeléseivel valószínűleg egy mellette alvó partnert is felzavarna, hanem azért sem, mert még alvás közben sem képes kikapcsolni, és folyamatosan beszél álmában.

És ezeket olvastad már?