SHOWBIZ

Kiderült, ezekkel a sztárokkal indul Palik László új műsora

A Fuss család, fuss! csapata négy edzővel egészült ki.
  • Szerző: SV

Az Exatlon Hungary hatalmas sikere után egy újabb sportrealityben, a Fuss család, fuss!-ban tér vissza Palik László. A nagyszabású műsor forgatási munkálatai már javában zajlanak, Budapesttől 50 kilométerre, egy nagyjából 110 hektáros területen. Az új formátumban négyfős családok küzdhetnek meg a 10 millió forintos fődíjért, ám a csapatok különleges segítséget is kapnak az erőt próbáló küzdelem során. A Fuss család, fuss! versenyében minden családot egy edző segít a felkészülésben, hogy minél közelebb kerülhessenek a fődíjhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László / Ripost

Tápai Szabina mellett Katus Attila, Huszti Kata, az Exatlon győztese és Bodó Imi világbajnok testépítő látja el tanácsokkal a sportolókat. Az edzők a nap 24 órájában a versenyzőik mellett lesznek, és mindent megtesznek a csapatukért, azonban van, akinek nehéz dolga lesz. Tápai Szabina ugyanis két gyermek mellett vállalta el a műsort.

Fotó: Sulyok László

„Miután felkértek edzőnek, először megbeszéltem Gáborral, és közösen átgondoltuk, egyáltalán hogy kivitelezhető ez egy baba mellett. Nagyon vonzott a műsor, de az első szempont az volt, hogy Milla helyzetét a család hogyan tudja megoldani – kezdte lapunknak Szabina, aki nagyon örült, hogy a sportreality készítői felajánlották neki, hogy vele lehet kislánya.

„Amellett, hogy itt van velem a forgatásokon Milla, van egy segítségem is, aki vigyáz rá, amíg én dolgozom. Nem szerettem volna, ha a csak a Gáborra van bízva, hiszen nem az ő feladata, hogy 0-24-ben gyereket neveljen. Beni pedig elkísért a forgatásokra és a kamera mögül figyelte az eseményeket. Nagyobb élményt nem is tudtam volna neki szerezni, az Exatlon után minden kisgyerek nagyon élvezné – árulta el a sztáranyuka, akit természetesen családja bármikor meglátogathat a helyszínen, és hamarosan a televíziónézők is láthatják, miként teljesítenek és élik mindennapjaikat a verseny alatt az edzők és csapataik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?