SHOWBIZ

Olyat tett a kamerák előtt Jakupcsek Gabriella, amilyet még soha

A TV2 szuperprodukciójában, a Nicsak, ki vagyok?-ban ismét három jelmezes sztár fedte fel magát.
  • Szerző: BDF

Véget ért a Nicsak, ki vagyok? hatodik adása! A sztárcsapatok és a műsor házigazdája, Till Attila is gondoskodtak a jó hangulatról, így poénokból vasárnap este sem volt hiány. Ráadásul meglepő leleplezéseknek lehettünk újra szem- és fültanúi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első körben Király Viktor bújt elő a Tökfej maszk alól, a második körben Ambrus Attiláról, azaz a Viszkisről került le a Farkas Piroska jelmez, az utolsó körben pedig a Béka lepleződött le. Ő nem volt más, mint Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető teljesen ledöbbentett mindenkit, mert most olyat tett, mint még soha: békajelmezben, fenekét rázva állt a színpadra.

Micsoda meglepetés‼️ A Béka maszkja alatt @jakupcsekgabi rejtőzött! 🐸 #NicsakKiVagyok #TV2

Így az Angyal megy tovább a szuperdöntőbe, ahol az Octopuszival, a Pandával, a Virággal, a Bikával és a Gésával csap össze a végső győzelemért.

Hófehér szárnyakkal repül a színpadra az Angyal! 👼🏼 Ti tudjátok már, hogy ki van a maszk mögött? #NicsakKiVagyok #TV2

A sztárcsapatok jelenlegi állása 5-2. Judy, Hajós András, Majka hármasa vezet Ábel Anita, Kajdi Csaba Cyla, Ganxsta Zolee hármasával szemben.

A koronavírus-járvány miatt a produkció most egy időre elköszön a nézőktől, de amint a körülmények lehetővé teszik, visszatér!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?