SHOWBIZ

Ők küzdenek meg a továbbjutásért szombat este A Dal harmadik adásában

A Duna Televízió és a Duna World nézői február 15-én eldönthetik, hogy mely előadók juthatnak tovább a válogatón.
címkék:
  • Szerző: ripost

Szombat este kiderül, ki az a tizennyolc énekes, aki az elkövetkezendő hetekben megküzdhet a továbbjutásért A Dal 2020 műsorában, és ezzel esélyessé válik minden idők legnagyobb, tehetségkutatóban megnyerhető jutalmára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A Dal 2020-ban ugyanis idén 75 millió forint értékű nyeremény jár a győztesnek, amit zenei karrierje fejlesztésére költhet, ráadásul felléphet a legnépszerűbb hazai fesztiválokon, többek között a Volt Fesztiválon és a Strand Fesztiválon is.

A szombati harmadik válogatóban ismét tíz énekest láthatnak a nézők: Berkes Olivért, Heinz Gábor 'Bigát', Dianat, Ember Márkot, Kóbor Zsókát és Polgár Patrikot, az MDC-t, Rácz Gergőt és Orsovai Renit, Kökény Attilát, a Tortugát és a Turbot. Közülük hatan jutnak tovább a legjobb tizennyolc versenyző közé, mindez pedig a zsűri és a nézők szavazatain múlik.

A szombaton, 19.35-kor kezdődő A Dal 2020 adásai után, 21.45-től exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával.

címkék:
És ezeket olvastad már?