SHOWBIZ

Drámai pillanatok után kiderült, Ő nyerte a Ninja Warrior fődíját

Kőkemény harc után kiderült, melyik ninja-jelölt az, aki a legjobbként felállhat a dobogó legfelső fokára. Mutatjuk, ki nyerte a Ninja Warrior harmadik évadát!
  • Szerző: Ripost

Végéhez ért a Ninja Warrior Hungary harmadik évada, kiderült melyik ninja-jelölt szerezte meg a fődíjat és a dicsőséget! A mindent eldöntő összecsapásban az eddigi legeredményesebb 33 játékos csapott össze, ám a minden eddiginél nehezebb akadályokat mindössze két ember tudta végig csinálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az első évad győztese, Gyömrei Máté és Harmat Chris tudott végigmenni a pályán, így ők ketten veselkedhettek neki a 20 méter magas toronynak, a Midoryama-nak. Sajnos pár másodperc híján nem sikerült a torony tetején gombot nyomnia Chrisnek, de ő volt a gyorsabb, így ő nyerte meg az idei évadot. És ha a ninja cím nem is, a 10 millió forint és a dicsőség az övé.

Fotó: TV2

Harmat Chris egyébként indult a második évadban is, akkor a középdöntőben kiesett, de szerepelt több külföldi Ninja Warriorban is. Világbajnok és világkupa győztes parkouros, rendszeresen versenyez, a barátaival nemrég nyitottak egy „edzőtermet” tele parkouros és „ninja” akadályokkal, ott edzősködik, de kaszkadőrködni is szokott.

Chris már a selejtezőben és a heti döntőben is felhívta magára a figyelmet. Vakmerő szaltóival ejtette ámulatba a műsorvezetőket és a nézőket, de a verseny későbbi szakaszán nagyon tudatos volt.

Fotó: TV2

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?