SHOWBIZ

Nézd meg elsőként nálunk a Tények világszínvonalú, megújult stúdióját!

Közel 3000 munkaóra és több hónapos megfeszített munka eredményét mutatták be ma a TV2 munkatársai.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Új időszámítás kezdődik a Tények életében, ennek kezdete pedig, hogy február 26-án vasárnap este hat órától rendhagyó módon Marsi Anikóval és Gönczi Gáborral láthatják először a nézők a teljesen megújult hírműsort!

A Tények épített díszlettel, új logóval és vadonatúj arculati elemekkel várja a nézőket. A megújítás a nemzetközi híradós trendek figyelembevételével zajlott, a végeredmény mindenben megfelel a műfaj és a kor követelményeinek, maximálisan kiszolgálva a nézői igényeket.

Hosszú hónapokon át, megfeszített munkával dolgoztunk a megújuló Tényeken. Exkluzív interjúkkal, izgalmas riportokkal és külföldi tudósításokkal, valamint az embereket foglalkoztató témák feldolgozásával minden adott ahhoz hogy, bátor és izgalmas híradót készítsünk" - mondta el Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója.

 Tények leglátványosabb új díszleteleme a közel 31 négyzetméteres ultramodern, ívelt led fal, melynek mérete és részletgazdagsága magyarországi hírműsorban egyedülálló. Az impozáns építmény 12,8 méter széles, 2,4 méter magas, 8,3 millió pixelt tartalmaz, a súlya pedig közel két tonna.

Technikai paramétereinek köszönhetően sokkal letisztultabb, kifinomultabb képi világot nyújt a nézőknek, mint a korábbi virtuális díszlet. A led fal alap háttere egy elegáns háttéranimáció, de ezt a felületet használják majd a grafikák, táblázatok megjelenítésére is. Az új technika további számos lehetőséget rejt magában.

A műsorvezetők ezentúl nemcsak ülve, hanem a stúdió több helyszínéről állva is konferálnak majd híreket, ezzel is dinamikusabbá téve a műsorfolyamot.

"A Tények minden eleme – beleértve a díszletet és a tartalmat is - gondos tervezés eredménye, a nemzetközi trendeket követi. A nézőket minden eddiginél látványosabb vizuális elemekkel segítjük a tájékozódásban."

Büszke vagyok a csapatomra, azt gondolom ez a hírműsor bárhol a világon megállja a helyét.

"Magyarország legjobb híradója várja a nézőket vasárnaptól!” - fogalmazott a hírigazgató.

A stúdió három hónapos átépítése során a kollégák közel 12 km kábelt építettek be a helységbe, 12 fő műszaki szakember, 3 grafikus és 1 díszlettervező közel 3000 munkaórát töltött azzal, hogy a végleges formájában debütálhasson az új Tények.

A műsorvezetők Marsi Anikó és Gönczi Gábor, valamint Andor Éva és Szebeni István lesznek.

címkék:
És ezeket olvastad már?