SHOWBIZ

Nehéz helyzetbe került az Exatlon sztárja, ez vár rá a párbajon

Pap Dorcinak a barátnőjével kell megküzdenie ma este.
  • Szerző: Ripost

Mivel a Kihívók szerdán elvesztették a végjáték második fordulóját is, így egyértelművé vált, hogy pénteken két csapattagjuknak kell megküzdeni a bennmaradásért. Cservenák Alexandra a leggyengébb statisztikával rendelkező játékosként automatikusan került a kiesés szélére, ám mivel a csütörtöki jutalomjátékban Derzsi Viki megsérült, Bogi pedig jelenleg a Kihívók legerősebb játékosa, így a versenyszabályzat értelmében Pap Dorci áll még rajthoz a párbajban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Amikor Laci bejött hozzánk a táborba, akkor sejtettem, mi történik, hiszen tudtuk, Viki lesérült. Így annyira nem lepett meg, Vikire sem haragszom ezért, nem ő tehet róla, nem ő alakította így, hanem a sors” – kezdte a -nak Dorci. A fiatal lányt nem is a párbaj viseli meg igazán, hanem az, hogy egy olyan személlyel kell megküzdenie, akivel a kezdetek óta nagyon jó a kapcsolata.

„Szaszával vagyok a legjobb viszonyban az egész csapatban, vele a legjobb a kapcsolatom már a verseny eleje óta, így ez még nehezebbé teszi ezt a helyzetet. Azt próbálom fejben valahogy félrerakni, kivel fogok futni. Valahogy az érzelmi részét kell elengednem, mert tényleg nagyon szeretem Szaszát és nagyon nehéz lesz elviselni, bármit is hoz a párbaj” – árulta el Dorci. Az, hogy mit hoz a párbaj, az Exatlon ma esti adásában kiderül.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?