SHOWBIZ

Nagyon ráfázott a sztárapuka, hogy kinyitotta a száját

Egyre többen fordulnak ellene, már a vörösszőnyeges filmbemutatóját is törölték.
  • Szerző: Ripost

Lemondták a népszerű színész, Liam Neeson legújabb filmjének vörös szőnyeges bemutatóját kedden, nem sokkal a rendezvény kezdete előtt. A Dermesztő hajsza című film New York-i premierjét megelőzően ugyanis sokan kiakadtak Neeson legutóbbi nyilatkozatán, amelyben arról beszélt, hogy sok évvel ezelőtt szándékosan feketékre akart támadni.

Az interjúban Neeson legújabb filmjéről szólva elmondta, hogy mintegy 40 évvel ezelőtt bosszút akart állni egy barátja megerőszakolásáért úgy, hogy egy feketét akart megölni, mert barátja állítása szerint egy színes bőrű férfi támadta meg őt - írja a Daily Mail.

Emiatt a színész több éjszakán át a város feketék által lakta részeit járta fegyverével, arra várva, hogy valaki fizikai erőszakot provokáljon ki, és emiatt megtámadhassa vagy megölhesse. Neeson szerint mindez néhány napig, esetleg egy hétig tartott, majd segítséget kért indulatai kezelésére, gyónt egy papnál, így végül nem történt fizikai erőszak. Hozzátette, hogy nem rasszista, és ugyanígy reagált volna akkor is, ha az elkövető fehér lett volna.

A Lionsgate filmstúdió nem kommentálta az ügyet, de egy közeli forrás szerint a vörös szőnyeges bemutatót ezek után nem találta helyénvalónak a stúdió. A filmben egyébként Neeson egy olyan férfit alakít, aki bosszút akar állni fia gyilkosain.

Egy másik filmjéből, a következő Men In Black részből pedig teljesen ki is fogják vágni, akkora a közfelháborodás a gyilkos kijelentése miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?