SHOWBIZ

Nagy bajban az Exatlon Bajnokai: Mi lesz így?

Vajon ideiglenes mélypontra kerültek az Exatlon Bajnokai vagy nagyobb a baj?
  • Szerző: BDF

Mélypontra kerültek a Bajnokok, amiből a jelek szerint nehezen kászálódnak ki! Már a múlt héten is jól látszott, hogy némileg megbomlott a csapategység, ami végül párbajhoz is vezetett, így egy újabb Bajnoknak, Király Nórának kellett búcsúznia a versenytől. Úgy tűnik, hogy a problémák továbbra is fennállnak, hiszen a hétfői villajátékot követően kedden a Joker-játékban is alulmaradtak a Kihívókkal szemben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Talán ez csupán egy rossz széria számukra, és hamar kikászálódnak az ideiglenes mélypontból, ám ha ez mégsem sikerül nekik, a verseny végéhez közelítve akár nagy veszteségek is érhetik őket. Tóth Dávidnak sem megy úgy, mint pár héttel ezelőtt. Korábbi sérülései miatt sokkal óvatosabban áll a rajthoz.

Fotó: TV2

„Nem tudom, hogy múlt héten miért nem sikerült futamot nyernem. Sokáig kerestem az okokat, érzem, hogy néha egy-egy feladattól még jobban tartok a múltkori ujjsérülésem miatt is, illetve többször volt más kisebb sérülésem is, ezáltal sokkal óvatosabb vagyok, nem kapkodok, hogy ne legyen újabb bajom, csak így viszont nem tudok elég eredményes lenni. Próbálom ezt kizárni és kihozni magamból a legjobbat, de kettős érzések kavarognak bennem” – fogalmazott Tóth Dávid.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?