SHOWBIZ

Próbálta megmenteni a házasságát, de nem sikerült: Elvált a TV2 sztárja

Molnár Bálint másodszor próbál szerencsét a Ninja Warrior versenyében, ám mióta utoljára láthatták a nézők, azóta rengeteg változás történt az életében.

Csütörtökön a hét utolsó selejtezőjével jön a Ninja Warrior Hungary a TV2-n! Ezen a napon is 30 ninja-jelölt áll rajthoz, akik közül a kilenc legjobb jut a nap végén a heti döntőbe. Köztük van egy nagy visszatérő, Molnár Bálint is, akinek fenekestül felfordult az élete, mióta utoljára láthatták a nézők.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bálint egy tíz éves házasság végére tett pontot. Feleségével még a gimnáziumban ismerkedtek meg, ám 2020-ban úgy döntöttek, befejezik a közös életüket.

Molnár Bálint meg akarja nyerni a Ninja Warriort

Molnár Bálint meg akarja nyerni a Ninja Warriort
Fotó: TV2

„Az elmúlt időszakban azon dolgoztam, hogy az elmém fogságából kikerüljek. A feleségemmel gimnáziumi szerelem volt a miénk, 10 évig voltunk együtt és bár megpróbáltuk megmenteni a házasságunkat, sajnos nem sikerült, 2020-ban elváltunk” – vallotta be a Metropolnak Bálint. „A városi élet zaját magam mögött hagytam és a teljes elvonulást választottam, az elmúlt időszakot a Krisna-völgyben töltöttem” – tette hozzá a ninja-jelölt.

„A vidéki élet és a kétkezi munka hatásos terápiának bizonyult, úgy érzem, hogy a kudarcok megerősítettek” – mondta Bálint, aki 2018-ban már járt a Ninja Warriorban, akkor a döntőig jutott. Nem titkolt célja, hogy megerősödve, felülmúlja korábbi teljesítményét, és megnyerje a műsort, ám addig még hosszú út vár rá.

Visszatértek a győztesek

Nem csak Bálint az egyedüli újrakezdő a Ninja Warriorban. Közel 400 mindenre elszánt harcos igyekszik bizonyítani, hogy képes legyőzni a saját korlátait és a minden eddiginél keményebb akadályokat, köztük pedig ott van az első két évad győztese is.

Gyömrei Máté az első évadban tarolt. Most azzal a céllal érkezett a versenybe, hogy ezúttal minden akadályon végig megy, és felmászik a 20 méteres Mydoryamán, hogy hivatalos ninja legyen.

A 21 éves Strommer Soma a második évadot nyerte meg, akkor 18 évesen utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Nem csoda, hogy az idei széria egyik nagy esélyese.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?