SHOWBIZ

Mi lesz így? Erős honvágy gyötri az Exatlon sztárját

Szabó Dorka nem titkolja, rettenetesen hiányzik neki a családja.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary versenyzői már hozzászoktak, hogy mindennap teljesíteniük kell az akadálypályákon, és egytől egyig a maximumot kell nyújtaniuk, ha nyerni szeretnének. Emellett azonban ott az állandó mumus is: a honvágy, amit ha nem tudnak a helyén kezelni a játékosok, akár a teljesítményük is bánthatja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A legnagyobb kihívás, hogy minden nap teljesíteni kell. A saját sportágamban kéthetente hétvégente vannak versenyek tavasztól őszig. Akkor napjaim vannak helyre rakni egy sikert vagy kudarcot. Itt meg kellett tanulnom, hogy akár egy napon belül egy-egy futam után rendezzem a gondolataimat, és ugyanúgy tudjak rajthoz állni. Emellé jön a folyamatos terhelés, és hát ugye minden nap a maximumot kell nyújtani, ha nyerni akarunk” – kezdte lapunknak Dorka. A Bajnok bevallotta, nem csak a folyamatos terhelés okoz számára nehézséget. A szerettei hiánya is megviseli a válogatott röplabdást, de igyekszik a helyén kezelni az érzéseit.

„Nagyon hiányzik a családom, nagyon hiányzik a saját, sportág-specifikus edzésem, nagyon hiányzik a kis csapatom, akiknek edzést tartok. De azt gondolom, hogy ezeket az érzéseket félre tudom rakni, mert egy olyan lehetőséget kaptam az Exatlonnal, ami egy sportoló életében egyszer adatik meg. Ezzel pedig akkor tudok élni, ha teljes mértékben ide koncentrálok” – jelentette ki Dorka, aki bár a csapatával alul maradt a hétfői villajátékban, ma este az előnyért folytatott küzdelemben bizonyíthatnak. Ráadásul hamarosan egy újabb izgalomra is fény derül, jövő héttől minden megváltozik az Exatlon Hungary versenyében.

És ezeket olvastad már?