SHOWBIZ

Megsérült a forgatáson a TV2 sztárja

Az Exatlon szerdai játéknapján az előnyért küzdenek a csapatok, azonban Kihívók egyik versenyzője csúnyán ráijeszt a társaira.
  • Szerző: RIPOST

Szerdán ismét az előnyért küzdenek meg a Bajnokok és a Kihívók az Exatlon akadálypályáján, ráadásul a tét nem kicsi, hiszen amelyik csapat győzedelmeskedik, fölénnyel vághat neki a végjátéknak. Ennek fényében állt rajthoz Flórián Sándor és Kempf Zozo is, ám a kékek versenyzője az első akadálynál hatalmasat esett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

A Kihívó a pályán még végig ment, ám az ügyességi feladat után összerogyott a fájdalomtól. Mint kiderült, Flóri csúnyán meghúzta a nyakát az esés következtében, és így kérdésessé vált az is, hogy a továbbiakban tudja-e segíteni az előnyért folytatott harcban a csapatát.

„Nagyon fontos pont volt, és nagyon bizonyítani akartam. A pálya elején a harmadik akadálynál egy kaput kellett fellökni, és az állam felakad a kapu szélébe, hanyatt estem a földre, de felkeltem és végig mentem. Az ügyességi feladat után már nagyon fájt a nyakam, és össze is estem. Ahogy hátracsapódott az álam, megfeszítettem a nyakamat, annyira megrándult, hogy a jobb lapockámban lett egy nagy csomó is. Kaptam rá kenőcsöt és fájdalomcsillapítót, amik remélem enyhítenek majd a fájdalmon” – árulta el a -nak a Kihívó. Az, hogy Flóri képes lesz-e pályára lépni, kiderül az Exatlon ma esti adásában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?