SHOWBIZ

Megrendítő vallomás, ezt mondta a kieséséről az Exatlon sztárja

Mórádi Zsolt szerint Busa Gabriellának nem volt más választása a párbajt illetően.
  • Szerző: RIPOST

Szinte az egész ország megdöbbent, mikor péntek este egy drámai küzdelmet követően, Mórádi Zsolt búcsúzott az Exatlon Hungary műsorából. Már azt is kevesen gondolták, hogy Busa Gabriella a tízszeres kick-boksz világbajnokot küldi párbajra Tóth Dáviddal szemben, arra viszont senki sem volt felkészülve, hogy Zsolt számára véget ér az Exatlon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Miután csütörtökön elvesztettük a végjátékot, tudtam, hogy itt nem lesz sem jó döntés, sem pedig olyan ember, aki megérdemelné a kiesést. Szerintem Zozoval és Dáviddal kivételesen erős hármast alkottunk, hiszen folyamatosan fejlődtek, javult a statisztikájuk. Tudtam, bárhogy is lesz, nehéz lesz a csapatunk számára” – kezdte a -nak Zsolt, aki úgy érzi, Gabinak nem volt más választása a döntését illetően, ugyan Zozo a medáljátékban meggyőző teljesítményt nyújtott, téthelyzetben mentálisan labilis. Szerinte a csapatérdek azt diktálta, hogy Zozo helyett neki kell megküzdenie a bennmaradásért. Bár Zsolt mindig a csapat érdekeit nézte, bevallotta, kicsit csalódott az eredmény miatt, hiszen szívesen maradt volna még a versenyben.

„Hosszabb távra terveztem, de hát olyan helyzetbe került a csapat, hogy nem volt más választásunk. A játék ezen szakaszában még nem szabadott az egyéni teljesítményekre gondolni...” – jegyezte meg Zsolt, aki talán még nem is sejti, mekkora közönségkedvenc lett az elmúlt hetekben.

„Nem igazán volt még időm visszaolvasni a kommenteket, de az eddigi visszajelzések pozitívak voltak. Boldog vagyok, hogy amilyen értékrendet képviselek, az sokak számára szimpatikus volt. Nagyon örülök, és elképesztően hálás vagyok érte, úgyhogy ha lesz időm, akkor azonnal válaszolok a rengeteg üzenetre is!” – jelentette ki a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?