SHOWBIZ

Megható sorok, így búcsúzott a TV2 sztárja

Az Exatlon bajnoka szeretett volna több időt tölteni a versenyben, ám a párbajban sajnos alulmaradt.
  • Szerző: RIPOST

Csak úgy, mint az Exatlon Hungary első évadában, az idei szériában is két női Bajnok került a kiesés szélére az első párbaj alkalmával. Kocsis Alexandra egyeneságon jutott a párbajozók közé, ellenfelét pedig Csollány Szilveszter és Kempf Zozo nevezte meg, a választásuk pedig Korok Fatimára esett. A lányok kemény csatát vívtak egymással, egyikőjük sem szeretett volna hazamenni, ám Szandi 4:1-re magabiztos győzelmet aratott, így végül a szabadtüdős mélymerülő világbajnoknak kellett búcsúznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Sok minden kavarog bennem, nagyon szerettem volna még a csapattal lenni, és még több akadályon kipróbálni magamat. A csúszdás pálya, amit annyira vártam, így kimaradt sajnos, de otthonról szurkolok majd a többieknek. Szomorú vagyok, mert nagyon megszerettem mindenkit, a sérülésemmel viszont nem akartam kockáztatni, ennek ellenére igyekeztem maximálisan odatenni magamat” - kezdte csalódottan a -nak Fatima, akit azonban egy dolog maximálisan kárpótol. Méghozzá az, hogy az Exatlonban nagyon sokat tanult a társaitól, és bár rövid időt töltött a játékban, úgy érzi, sikerült családdá kovácsolódnia a Bajnokoknak.

„Most visszatérek a mélymerülős családomhoz, de ezzel a műsorral is egy újabb családot kaptam. Nagyon felnézek a Bajnokokra, és a Kihívókra is. Fantasztikus emberek, akiktől sokat lehet tanulni” – mondta Fatima, aki csupán egy éve tért vissza a sport világába, előtte csak gyermekkorában versenyzett. A sportoló ráadásul az elmúlt két évben 40 kilótól szabadult meg, tavaly szeptemberben pedig megnyerte a szabadtüdős mélymerülés világbajnokságát.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?