SHOWBIZ

Megfagyott a levegő a stúdióban, Demcsák Zsuzsa csúnyán kiosztotta Berkit

A Bréking két műsorvezetője ezúttal nem értett egyet.
  • Szerző: Ripost

Ismét izgalmas témát feszegetnek Demcsák Zsuzsáék a Life TV-n futó Bréking! legújabb epizódjában! A hétfői adásban többek között szóba kerülnek a pedofilbotrányok és a szülők felelőssége, hogy mennyit szerepeltetik a gyermeküket a közösségi médiában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Berki Krisztiánnak erről is határozott véleménye van. Szerinte fontos megválogatniuk a szülőknek, hogy milyen fotókat töltenek fel a gyerekekről. Náluk Nati például kiválaszthatja, melyik képeket oszthatja meg róla az édesapja.

Fotó: Bréking / Life Tv

„A közösségi médiában szerintem lehet arra figyelni, mit osztunk meg a gyermekünkről. Az én lányom például a mai napig megmondja, hogy melyik fotót tegyem fel, vagy éppen milyen videót csináljak róla” – kezdte Berki, ám Demcsák Zsuzsa gyorsan félbeszakította. A műsorvezető szerint ugyanis az egyáltalán nem jó, amit Krisztián csinál.

„Te élő videóban közvetíted, mikor elutazol otthonról, és azt is, mikor éppen hazajössz Ciprusról. Ez egy üzenet a betörőknek, hogy mehetnek nyugodtan. Ezenkívül felrakod a lányodról a fürdőruhás fotót is... Az Interpol számításai szerint ez a kép körülbelül 25 perc alatt a dark weben landol” – szúrt oda Zsuzsa, ám úgy tűnik, még ezzel sem sikerült befolyásolnia a műsorvezetőtársát. Ha kíváncsi vagy, hogyan reagált Berki, akkor kapcsolj hétfő délután ötkor a Life TV-re!

És ezeket olvastad már?